prensesimveannesi Meleklerimmm3 Öykü olacak inşallah 🥰 çünkü bu bizim öykümüz 😂♥️ Babası bu benim öyküm diye seviyor 🙈🥰
Yesilyesil Meleklerimmm3 Beren Adel 🧸 bir hikayesi yok birlikte araştırdık karar verdik içimize sindi 🥰
Sultann1603 Meleklerimmm3 Derin koyucaz bizde eşim dha doğmadan ikimizinde ismini koluna dövme yaptırdı bile dha degstiremeyz😃😃
Ceyliinnn Meleklerimmm3 eşimle çocukluk arkadaşıyız bi düğünde çok güzel bir kız çocuğu görmüştük elisaydı adı o günden beri ikimiz de elisa istiyoruz
Mom54544 Meleklerimmm3 Zorlugun kolayı da var canım ilerde rahat edersin inşallah herşey bı anda olup bitiyor 😊
ArmyAnne Meleklerimmm3 masal olacak kızımın ismi ama oğlum hamile kaldığımdan beri tutturmuş ayla diye siz ne koyarsanız koyun ben ayla diyeceğim diyo😂
Bebegim0102 Meleklerimmm3 evet öyle begendiğim isimler oluyo ama emin değilim çift isin vermk istiyorum sadece bundan eminim
Mermaiddd BegumBektas bence direkt Leyla yazdır resmi kurumlarda adını anlatmak için dakikalarca uğraşır bir harfte olsa çok önemli.yanlis yazildimi uğraş dur bir daha.
nlycltk Meleklerimmm3 fidan koyucaz nasip olursa eşimin ablasının adı 9 yaşındayken kanser ve yanlış tedaviden vefat etmiş nasip olursa onun adını koyucaz 🥰
Nazan12 Meleklerimmm3 Kızımız olacak inşallah adınıda Destan koymayı düşünüyorum. Benim ve oğlumun isminin sonu AN kızımızda öyle olacak. Birde babamızın benim, abimizin ve ablamızın isimlerinin baş harfleri Destan isminde yer alıyor.