Feyzabeyoglu İpek koyucam. İpek kızım diye seviyorum hep bazen de İpek böcüğüm diye 😅😍😍 Hikayesi yok Hoşuma gittiği için koymak istedim
Mom54544 Yokys Ay ne güzel inşallah bizim kide öyle olur anne baba aksi inat kız nasıl uyumlu olsun orasi ayrida 😂😂
Symsznn Leyla Nisa 🌼 koyacağız inşaallah Leyla Arabi ayların son gecesi de demek kızım Allah nasip ederse son ay Aralık da doğacak 😍 Nisa da kadın ve kadın ile ilgili demek. oğlumun ismi Musab Taha abisinin ikinci isminde ki gibi Kuran suresi olsun istedim
Yokys Mom54544 oluyor ya bizim de oyle sailir😂😂 inat var tabi de bu zamanda inadi olmayan cocuk yok ki😅
Mom54544 Meleklerimmm3 Arqdan çıkmışlar ne güzel ya deme öyle ne tatlilardir maşallah 😊Ya çok istedim tedavi zamanı çift embriyo da koydurduk ama biri tuttu nasip kısmet dedik 😊ama hep dua ettim ikiz olsun 5 senenin acısı çıksın diye 😂
Meleklerimmm3 Mom54544 varlıklarına şükür Allah yokluklarını göstermesin inşallah tabi ben 20 yaşında ikiz annesi olunca tek başımaydım bide çok zor günler gecirdim onları kastettim canım 😌😌
Betull25 Likapaa biz Duru koyacağız iki isim genelde söylenmiyor o sebepten ötürü tek isim olarak koyacağız 😊
Selen23 Meleklerimmm3 erva olucak nasipse aslında ben iki isim istedim ama eşim istemeyince kırmak istemedim. rüyamda kızım seçti ismini oyuzden içimize çok sindi 🥰
yrnurer Meleklerimmm3 Bizde artık karar veremiyoruz seçe seçe 2 3 isim kaldı geriye 🤦♀️ Öykü Beren Elisa Fikirlere açığım 🥰
Tuliy5 yrnurer Öykü hoş, anlamı net bir isim 🌸 Elisa gayrimüslim bir isim. Internetteki bilgiler pek doğru değil maalesef
Burcunuz Meleklerimmm3 Asel Hafsa ismini oğluma hamileyken kıymak istedim kızım olursa diye nasip 2.5 yıl sonrayaymis smdi kızıma hamileyim inşallah koyucaz🥰
Mom54544 Meleklerimmm3 Zorlugun kolayı da var canım ilerde rahat edersin inşallah herşey bı anda olup bitiyor 😊
Mom51122 Meleklerimmm3 Doğa koyucam inşallah 🙏 tam bi doğa severim. Deniz güneş orman çiçek.. bakmaya doyamam, her seferinde Allahım ne güzel yaratmış derim. Kızım da doğa olsun istedim kulağa da hoş geliyor
Gulsah03p Meleklerimmm3 evet ya cevremded duymadim bu ismi.allahin işi bakalim😀 darısı sana ne diyim kuzum😀