berna0818 Anne47 geçen gün ebe okulundaki hemşire emzirme sütyeni takmalısın göğüsün rahat olsun ki süt salınımın başlasın demişti 36.haftadayım bu arada. Bende birkaç aydır kullanıyorum dedim güzel dedi
iremby ArzuGl bende telli sutyenlerin sut kanallarina zarar verdigini okudum o yuzden hemen gidip telsiz sutyen aldim. Bu atlet gibi olanlardan degil sutyen gibi olanlar var. Alti lastik o da sutyen bence sarkmaz.
iremby Neslisahhh bez degilde telsiz sutyenler var telliler gibi gogus kismi sutyen bez degil ama telsiz. Onlara bak ben oyle aldim rahatim.
iremby busraalibebisi evet cok guzel bir aciklama olmus tesekkurler paylastiginiz icin. Bende sutyensiz yatamiyorum. Cikarmayi denedik ama gogus uclarim bir yere degince elbiseme bile cok aciyor o yuzden cikaramiyorum. Bende telsiz kalin askili bir sutyen aldim suan rahatım.
busraalibebisi iremby rica ederim cnm evet bende öyleydim sütyen çıkardığım an canım acıyordu bende telsiz normal sütyenlerden aldım 1-2 beden büyüğünden aldım özellikle ileriki aylarda da kullanabilirim diye
iremby busraalibebisi ben bulamadim buyuk simdilik 1 tane aldim o yüzden simdiki bedene gore almak zorunda kaldim 1 beden buyuk bulsam oyle alcaktım bende
Mavi1 Anne47 bana sağlık ocağındaki hemşirem takma süt oluşumunu engeller dediği andan itiberen takmıyorum. evet büyüdüler bildiğin 😁
busraalibebisi iremby zamanla bulup alırsın cnm hemencik büyüyorlar ama beden o kadar çabuk değişimi blmyrm
Mesude26 Anne47 sanmiyorum sütün gelmesini engellecigini ama sıkmaması önemli canım çünkü büyümesini engelleyebilir
Anne47 Pinkmom alışkanlık olmus sanirim. Sutyen olmadan kendimi ciplak hossediyorum eksik hissediyorum. Ne kötü bi aliskanlik ama dimi