Arzuaksumom ben sanırım kendimi anlatamıyorum. Bunun kimden olduğunu bilmiyorum eşimin önceki yaşamından da olabilir benden de olabilir bunu bilmiyorum ki olabilir. sadece o kişinin direk sanki benim ailemin içindeymiş gibi konuşmuş biliyormuş gibi yorum yapması beni sinirlendirdi. Ayrıca yanlış bilgilendirme yapmıyorum. Ne kadar çok doktorla konuştuğumu bilmiyorsunuz. Bir doktor başka diğeri başka bir şey söylemişlen ben hepsini bir ayrı kefeye koyup çok kısa bir sürede atlattım bu hastalığı. Normalde genitalin sirke sabun vs yıkanmaması gerekirken bir doktor önerisiyle siğil yerleşimini engellemek için sürekli sirkeli suyla yıkadım. Geçmiş atlatmış olmama rağmen eşimle ilişki sonrası tekrar oluştuysa bulaşmaması açısından hala sirkeli suyla yıkarım. İç çamaşırlarını hem bütün kıyafetlerden ayrı hem de eşimle ayrı 90 derecede yumuşatıcı bölümüne beyaz sirke koyarak yıkadım. Uzun süre propolis kullandım. Sadece bir doktor da size bunları söylemiyor. Devamlı gittiğim her şeyimi bilen doktor gördüğünde nasıl bu kadar çabuk atlattın diye şaşırmıştı. Her neyse boşverin. Gerçekten konum bu değil. Tek derdim çocuğumun sağlıkla doğması ona bulaşmaması.