Aysenurctn32 bu hpv neden oluyor ve esinde neden varmis denmis. Sonrasinda esten bulasiyor demissiniz esinize nereden bulastigi konusunda bilginiz var mi diye sorulmus. En nihayetinde birisi spermden bulasiyor demis baskasi ben de oyle saniyordum demis. Siz yorumlari okuyor musunuz allasen? Ben yazdigim seyi size yazmadim bu yazilanlara cevaben yazdim. Bu 1.
Okuma ozrumden bahsederken size akademisyen oldugumu soylemek isterim ki siz karsinizdakini cehalet ile suclamadan once bir durup dusunseniz keske. Ben size hakaret etmedim fakat siz dur durak bilmiyorsunuz, masallahiniz var.
Koy agasi dedim cunku bu toprak benim bu baslik benim girmeyin yazmayin havalarina giriyorsunuz. Bu yakistirmanin yapilmasinin sebebinin bu oldugunu anlamaniz gerek.
Bilgi sahibi olmak icin bana tez okumaktan bahsetmeyin. Zira her gun tez okuyorum. Bilim yanlislanabilirdir, her okudugunuz dogru degildir. Ki ben yazimi yazarken NADIREN de olsa baska yerlerden bulasir demisim zaten. Sinir hastasi misiniz anlamadim ya yazdigimi okumuyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz.
Ben merdivenalti yerlere gitmiyorum. Benim nereye gittigimi nerden biliyorsunuz? Belki hicbir yere gitmiyorum. Ozel hastaneye gittiginizi ne icin belirttiniz bilmiyorum, madem dezenfekte olmayan yerlerden hpv bulasiyor herhalde ozel hastanede dezenfeksiyon yapiliyordur?
Birine cahil derken insanin once bir aynaya bakmasi gerekir. Dunning kruger sendromunuz mu var? Size kimse bir sey demedi fakat bir durun nefes alin artik. Tamam kocaniz sizi aldatmadi sakin olun 😁