Yusrama Semaguler bende aynı durumdayım ve kızım sağolsun bir dakika bensiz kalmiyo çok.duskun bana iki çocukla nasil bas edicem bilmiyorum
Semaguler Yusrama aynen benimde oğlum çok düşkün yurt dışındayım kimsem de yok tek basımayım çok stresli İnan ki
Yusrama esleminannesi_ benimde çatım.agriyor ama bana demedi kanala inmiş yada inmemiş sadece 11 ekimde çatı muayenesine çağırdı okadar
Yusrama Babybella ben tekrar ilk dört ayıma geri döndüm gece uykusu sıfır mide bulantıları başladı bazı yiyeceklere tiksinmiştim başta onlar geri geldi anlamadım iştahım azaldı bi an önce hayırlısıyla alsaydım minnoşumu kucagima
Babybella Yusrama Sanırım mideye olan baskıdan oluyor. İns dogursakta sıkışan organlarımız bı rahatlasa:)) Aminn insallah
Yusrama Semaguler allah yardımcımız olsun benim annemle aramda 5 dk var ama gelip.her zaman kalamaz gorumcem falan var bir üst mahallemde ama benim.kizim bensiz durmuyor isteeee🤭
Yusrama Semaguler benimde normal ama ya 5 saatte de dogum yapmıştım.ilkinde suni.sanciyla 3 dikişle ama çatı muaneleri korkutuyor ya
Semaguler Yusrama sen yine iyi yapmışsın ben suni sancı vermediler kendi sancım gelene kadar bekletti belirli bir açılmadan sonra agrım çoğaldı epidural vurdurdum İnan sonra açılmada doğumda çok kolay oldu
Isimsiz66 Yusrama ilk sezeryan 2018 de olmustu ikinci suan 35 +6 yiz agrim filan ara ar aoluyor ama ciddi birseyim.yok sukur arkada kizim var bu dogum baska olucak gibi geliyo hayirlisi olsum hepimize
__Atlas__ 35 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Çatı ağrım yok, yalancı sancım yok. Bugün NST ye girdim max 21 çıktı sancım. Doğal doğum istiyorum ama hiçbir belirtim yok iyi mi kötü bilmiyorum. Tecrübeli annelerimiz ne dersiniz ağrı sızı olmaması normal mi?
EsinEmirEdiz __Atlas__ daha 40haftaya çok var ben imde ilk gebeigimde 40haftaya kadar ne ağrım ne sızım ne acilmam olmadı 40.haftada suni sancı verdiler öylede olmadı en sonunda sezaryenle aldım oğlumu kucagimi
Yusrama __Atlas__ benim de ılkinde ağrı falan yoktu 40 haftalıkken 3 cm açıkla suni sancıyla dogum.yaptim.ama bunda 2 haftadır yalancı sancim oluyo ve çatı ağrısı kemiklerim yataktan kalkarken çok canımı yakıyor her dogum farklı oluyor
Meltem1991 Gebeliğim ama ilk gbi heyecanlıyım 2.dogum sezeryan olmuştu doktorum normal doğurabilirsn dedi artık zor oluyor doğum heycani ev temizliği herseyi düşünüyor insan 🤗🤨🤐
Yusrama Meltem1991 aynen bugün düzeltigim temizledigim . Yer 2 gun sonra aynı oluyo ve 1 çocuk 2 yaşında olcak bir ay sonra
Caglanurblt Yusrama Bende 35 haftaligim ve ikinci gebelik 7 sene gecti aradan sezeryanla dogdu kizim bunda cok fenayim cekmedigim kalmadi 1haftadir cati agrisindan ne yuruyebiliyorum ne oturup yatabiliyorum ve kizim okula gidiyo yarin doktor kontrolum var insallah bisi olmaz korkuyorum erken dogurucam diye
Yusrama Caglanurblt herkeste aynı durumdan muzdarip 😬normal mi istiyorsunuz bende erken gelcek gibi hissediyorum bakalım hayırlısı
Cimen_1409 Yusrama kızım 12 yaşında şimdi 30 haftalık hamileyim 2. Kızımızı bekliyoruz uzanınca ve yemek yiyince kaburganın altına baskı yapiyo temizlik yapınca belim ağırıyo bide bu saatlerde midem bi tuaf oluyor