Yusrama Ağrınız varmı ?normal mi ,sezeryanmi ilk çocuğunuz kaç yaşında? korkuyomusunuz?gelin sohbet edelim
Kbr-2 Yusrama ilk bebeğim 11 aylık şimdi hamileyim 20 haftalık ilk bebeğim sezeryan buda sezeryan olucak inşallah 😊
esleminannesi_ Yusrama agrim var sağ alt kaburgamın altı ölecem sanki batıyor ikinci çocuğum ilki 2019 da sezeryan doğum oldu
Burcunuz Yusrama 2.5 yaşında oğlum var smdi kixim olcak 35 iz bizde sancılarım da çıkıyor bakalım kqca kadr gidicez
Angela Yusrama 3 yaşında kızım var 34+4 agri sizi var tabi. Bebek hareketleri baya can yakmaya da başladı. 38 gibi aliriz dedi doktorum daha gun alamadım kendisi izindeymis. Bakalim hayirlisi . E tabi heyecan hepsinde aynı vallah sağlıkla gelsinler insallahhhh
EsinEmirEdiz İlk çocuğum sezeryan 2018 de doğum yaptım. Şimdi 35+3 yetim inanılmaz çatı ağrım var azıcık iş yapayım yuruyemiyorum kemiklerinin ağrısından.
Yusrama EsinEmirEdiz benimde ilk dogum 2019 daydı şimdi benimde çatı kemiğim çok ağrıyor bugün muayene oldum 11 ekim de çatı muayenesine çağırdı ko4kuyorum açıkçası 😑
EsinEmirEdiz esleminannesi_ benimde çatı kemiklerim ağrıyor heralde kanala iniyor bebek carsamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. Birde dikis yerlerinin iç kısmı oturup kalkarken çok acıyor o normalmi ki
esleminannesi_ EsinEmirEdiz evet çatı agrisini hic demeyim canım doktorum cocuk tam kanala inmiş dedi ulturasona bakarken de baya asagida kafasını asagiya götürdü elini 18kasima gun verdi
Yusrama esleminannesi_ benimde çatım.agriyor ama bana demedi kanala inmiş yada inmemiş sadece 11 ekimde çatı muayenesine çağırdı okadar
Semaguler Yusrama normal doğum yaptım ilk gebeliğimde suan 33+5 deyim erken doğum riskim var bazen hiç adım atamıyorum agrılarım oluyor
Yusrama Semaguler bende aynı durumdayım ve kızım sağolsun bir dakika bensiz kalmiyo çok.duskun bana iki çocukla nasil bas edicem bilmiyorum
Sevilss Yusrama Başından beri her yerim ağrıyor kıçımı çekemiyorum yaş da var 37 ilk oğlum 15 yaşında 😁 bu da oğlan süpriz gebelik çok zor geçiyor yıllar sonra çocuk yetiştirme fikri hele beni benden alıyor 😭👶🧿 ilki normal di bi aksilik olmazsa buda normal olucak
Mybaby88 Yusrama benimde 35 hafta çok ağırlaştım karnımda sertleşti arada ağrı giriyor ilk hamileliğim :)
Babybella Yusrama Arada adet sancısı gibi ağrı oluyor onun dışında bişey yok. İlginç şekilde enerjim arttı. Başlarda çok kötü geçiyordu. Utanmasam 12 ye kadar uyuyorum😁 36. Haftada kontrol var. Gün vermedi. Ben sezeryan istiyorum ama doktorum normal doğum taraftarı… Belirsiz biraz benim durum
Yusrama Babybella ben tekrar ilk dört ayıma geri döndüm gece uykusu sıfır mide bulantıları başladı bazı yiyeceklere tiksinmiştim başta onlar geri geldi anlamadım iştahım azaldı bi an önce hayırlısıyla alsaydım minnoşumu kucagima