Kygll-6 Hanımlar merhabalar 25 haftalık gebeyim aşırı alt tarafta ağrı ve sırt ağrısı için gittim. İdrar istendi ve 3 4 lökosit ve bakteri saptandı çıktı ve doktorum antibiyotik başladı piyeloseptly adında kullanan ve idrar yolu enfeksiyonu olan oldu mu.
Mrsdettr Kygll-6 evet bende bugün gittim benim çok fazla çıktı yatışım yapılacak tedavi olacam sana da çok geçmiş olsun canım 🙏❤️
Boncugummmm Kygll-6 bnmde cok aşırı yüksek lokosit 116 buldu ve bna bakteri yok diye mi ne antibyotk vermedi ama agrım cok oluyor yarn kontrlüm var bklm durumu anlatcam
Senanrrr_06 Kygll-6 canım 27 haftalığım aynı dertten bende de var şuan o dediğin ilacı ayriyeten mixovul diye bide fitil kullanıyorum benimde lokasit 31 çıktı idrar kültürü yapıldı o temiz çıktı bakalım benimde sırt ağrım çok ayaklarını belini sıcak tut mutlaka bol su ve yoğurt ye ben öyle yapıyorum bakalim Perşembe idrar vericem tekrardan düşmüş mü diye
Mminikmucizemmm Kygll-6 bende ağrıdan kıvranıyordum bakteri ve yüksek lökosit çıkmıştı tek kullanımlık bir ilaç verdi doktor şükür geçti 🙏
Kygll-6 Mrsdettr Cok teşekkür ederm bnde sadece 3 4 lökosit saptandı yazio bide her alanda bakteri görüldü diyor doktora çok ağrım var sırtıma vuruyor dedim onemlidnercede değil dedi ilacı sabah akşam öğle kullan dedi ama yinede çok endişeliyim.
FatihBatur Mrsdettr sizin kaç. Çıktı bende bugün yaptırdım da 10-12 lökosit / 1-2 eritrosit / 8-10 epitel bol bakteri çıkmış
Hacerarslan Mrsdettr bende aynisiyim yüriyemiyorum uyuyamıyorum napicam bilmiyorum doktor sadece bana magvital verdi lökosit 38 çıktı bakteri çok çok çıktı yarın başka bı doktora gidecem
Kygll-6 Senanrrr_06 Benim dizden aşağı ayaklarım kopuyor belim hele arada da bebek sertleşiyor. Progestan ve magnezyum kullanıyorum extra Allah yardımcımız olsun😩
llFatma Kygll-6 ben de 25.haftamdayim alt tarafta kabarcık hissettim ağrım sızım yok ama muayeneye gittiğimde soyluycem. Her ne halt varsa bu haftalarda çıkıyormuş ya. Ondan önceki testlerim temizdi ne güzel gidiyorum demiştim 😒
FatihBatur Mrsdettr 22 haftalığım geçen ay antibiyotik kullandım ama bi etkisi olmadı bugün kontrole gittik tahlil verdim doktor sen git bekleme ben sana watsaptan yazarim dedi ama daha yazmadı bakalım ne diyecek benim akinti çok oluyor bide böyle kasiklarimda sağ sol taraflar da agri oluyor
Mrsdettr Hacerarslan bende seninle aynı durumdayım hiç geçtiği yok ve çok kötü ya bir an önce bu günler geçsin istiyorum 😓
Mrsdettr Hacerarslan özellikle sağa sola dönerken çok ağrıyor değil mi kendimden biliyorum benimde öyle çünkü. Geçmiş olsun bu arada canım RABB’İM şifa versin inşallah 🙏