Sulegorkemakyol Dlktds11 kızımda 34 haftaya girdiği saatlerde doğdu yani 33+6 da 23 haftalık falandı erken doğum riskim başlamıştı zaten çiğer geliştirici iğneleri yapılmıştı bebeğin kilosu yerinde olsun diye özel bir diyetisyenle beraber çalıştık bu sürçe her hafta 2-3 gün hastanede kaldım yatışlı olarak 33+6 da aniden kalbi durdu ve tekrardan çalıştı o yüzden acil sezeyana alınmıştım gece çok şükür gayet sağlıklı bir şekilde doğdu şu anda 3 bucuk yaşında 31 haftalık hamileyim şu anda gene erken doğum riskim oluştu bu hafta sancılar ve ağrılar en azından 34 kadar tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıcaz inşallah canını çok sıkma ama bu sürece kadar hiç bir sıkıntı yokkeb birden söylediyse doktorun başka bir doktor görüşü almanda faydar tabiki
Bebegim4 Sulegorkemakyol çok geçmiş olsun bana da umut oldu dedikleriniz 21 den beri yatıyorum serkaj yapıldı o haftada 30+2 haftalık hamileyim 34 görsem diye can atıp çok korkuyorum çiğe geliştiriciler vuruldu 28 de 2 doz
Dlktds11 Sulegorkemakyol çok geçmiş olsun… Bnmde rahimde perde var…en başta 34e kadar götürebilirsek iyi demişti… Şimdide suyunda azalma var dedi 1 ay önce azalma var dedi daha sonra yükselmiş dedi bugun ki kontroldede azalma var dedi… 2 dra daha görünücem bakalım artık
Sulegorkemakyol Bebegim4 hiç korkma doktorun söylediklerine harfiyen uysen yeter dikkat et kendine birde benim o zaman diyetisyen bebek kilosunu artırmak için günde en az 500 gr kaşar peyniri 1 avuç badem 1 avuç fındık 3-4 tane ceviz 1 tane muz günde en az 1 öğünde 200gr kırmızı et haftada 2 sefer szenun en yağlı balığını ızgara veya fırın olarak yememi söylemişti evet bunlar biraz bütçesi sarsıyor biliyorum ama kızım 3.115 gr olarak doğdu ben baya faydasını gördüm geçen hafta erken doğum riskim ortaya çıkınca bu diyete gene başladım 1 hafta tam tamına 350gr kilo alımı olmuş bebeğimin şu anda 31 haftalık hamileyim
Basak0503 Dlktds11 ne kadar karnında durursa bebek o kadar iyi, inşallah herseyin yolunda gider iğneler faydalı olur, benim iğnemin üstünden 24 saat geçmediği için etkili olmamıştı ama rabbime cook şükür entübe olmadı yavrum, çok güçlüydü benim kızım😍💗
Dlktds11 Basak0503 çok tşk ederim güzel dilekleriniz için inşallah Bnm kızımda öyle olur onda Bi sıkıntı yok ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Rceyda Dlktds11 ben 35+1 de yaptım son adetime göre, dktıra göre gec döllenmeydi 34+4 dedi canm. Ciğer geliştirici oldum ara ara.
Dlktds11 Gokcecelik çok şükür🤲dahada sağlıklı olsun inşallah… Yarın Bi dra daha görünücem belki Bi kaç dra daha görünüm diyorum
Bebegim4 Sulegorkemakyol maşallah subahanallah canım çok güzel doğmuş rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah dediklerini ıygulicam, bende doktora gittiğimde 31 haftalık olcam inşallah bakalım kaç kilo bide şekerim var meyve onu bunu çok tüketmiyorum ona da ayrı üzülüyorum bi 2 kiloyu hayırlısıyla geçseydik en azından 32 34 görelim diyorum daha çok küçük haftası
Cancular Sulegorkemakyol gerçekten gunde 500 gr kaşar yiyebiliyor musun ya. Bende kilo aldirmaya çalışıyorum hergun kaşar muz yiyorum ama o kadar fazla yemem gerektiğini duusnmemistim
Basak0503 Dlktds11 kız bebekler daha güçlü olurmus, benim kızımda çook güçlü dayandı çok şükür, zamana ihtiyacınız var hersey güzel olsun
Gokcecelik DerinMavii 35 gün kaldı küvozde şimdi evimizde çok şükür koynumda uyuyor 😊 sıkı takipteyiz iyi daha iyi olacağız inşallah dualarınıza talibiz 🙏
SlmMlk Dlktds11 benim kızım da 1.950 gram doğdu benim tamamen suyum bittiği için nefessiz Kalmıştı o sebeble 14 gün Kadar kuvezde kaldı şuan durumu çok iyi çok şükür 14 aylık oldu yürüyo
Curcu Ben bu ay çok az su içebildim. Az su içmek de bebek de su azalması yapabiliyormuş haftasonu kontrolüm var ama endişelenmeye başladım. Sizin doktorlarınız neden azaldığını söylediler mi acaba? SlmMlk Gokcecelik Tospiikkk Dlktds11
honeyland SlmMlk merhaba suyunun bitirdiğini biz anlayabiliyormuyuz iç çamaşırı ıslanmasından dolayı falan
Gokcecelik Bebegim4 merhaba 35 gün yoğun bakim sonucu evimizdeyiz çok şükür 🤲 kontrollerimiz devam ediyor dağa iyi olcak insallah. Teşekkür ederiz bizi unutmadığınız için 🥰
Bebegim4 Gokcecelik yaa çok şükür rabbim bağışlasın inşallah çok çok çok sevindim mis kokulumu koklayın yerime 🤍
Mucizembenim Dlktds11 benim 33 haftalık suyum patlamasıyla doğum yaptım oğluma 2350 Gr doğdu kilo olarak iyidi ama solunum sıkıntısı çektiği için 1 hafta yoğun bakım ünitesinde kaldı ama başka bir sorun yoktu