Hamilebayan41 melegim_ve_ben ben de 37+1 şuan. Bugün kontrole gittim sancilarim başlamış ilk oğlum sezeryan bu da sezeryan olacak normal de bende 6 şunda dogum yapacaktım ama şuan her an olabilir😶
melegim_ve_ben Hamilebayan41 Sağlıkla gelsin bebiş canım 🤲☺️ 33.haftada rahim agzı kısalmış erken gelebilir demişti dr umuz bize de .Ciger geliştirici vurdurmustuk hatta.37 ye kadar geldik şükür.Bakalim bizim kız 38+2 yi bekleyecek mi?☺️nst ler normal çıkıyor şimdilik
Bebiscann melegim_ve_ben 7 ekim canım 1 gün arayla , inşallah sağ salim alırız miniklerimizi kucağımıza 🥰🤲🥰
Mamosunannesi Esmamihra benimde 1 ekim cuma kızım olacak rabbim hayırlı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
melegim_ve_ben Sunny Gelişimi iyiyse beklememesi daha mantıklı zaten canım.Disarda daha güzel besleyeceğiz artık onları😍 Kontrollerin sıklığı nasıl kaç günde bir
Hamilebayan41 melegim_ve_ben bende ilk gebelikte aynı sıkıntıyı yaşadım hem ciğer geliştirici kullandım.hem progestan ve bi ilac daha açılma olmaması için sonra oğlum 39+4 de geldi daha doğrusu suyum geldi ama açılma olmadi sezeryan.olduk🤗
melegim_ve_ben Sunny 35 den sonra haftalik nst.ikinci hafta kontrol+nst. 6 Ekime kadarda Perşembe nst pazartesi kontrol +nst . Çarşamba da doğum Allah’ın izniyle canım.
ZeynepUstaaa melegim_ve_ben amin 🙏 valla çok gerginim oğlumu evde bırakıp gitcem diye kızıma kavuşcam diye ayrı bi heycan var tabi 😊
Zumruduankakusum melegim_ve_ben sağlıkla kucağınıza alın ınslalah 🥰 Benimde 38+2 de sezaryen günüm 2 ekime denk Geliyor.. Cumartesi kavuşuyorum yavruma inşallah hayırlısıyla 🙆🏻♀️🥰❤️
Nghn_ melegim_ve_ben bende bugun 37+0 dayim ama bana halabgun vermedi doktorum hatta 13 14 ekim dedi bana da cok gecmis gibi geliyor tarih 😞
Dubletombikdoner Kendinizi asla korkutmayın sezeryan okadar güzel bir süreç ki 😊 1 haftada ayaktaydım kendime ve bebeğime yetebiliyordum. Umarım sizde öyle olursunuz😊😍
melegim_ve_ben Dubletombikdoner Daha önceden açık kist ameliyatı olmuştum iki yumurtaliktan da .Ordan bir deneyimim var ama tabi bu sefer işin içinde bebiş olunca ayrı bir heyecan tabi😍 Çok teşekkür ederim 🤗
Dubletombikdoner melegim_ve_ben çok geçmiş olsun deneyimli olmanız daha bi ayrı güzel saglicakla kavuşun yavrunuza 😍 İnanın bambaşka bir durum o elinize aldığınızda ki his, eve getirdiğiniz de ki his 😍
melegim_ve_ben Dubletombikdoner Ayyy inanın sabırsızlıkla bekliyorum günler yaklaştıkça daha da sabirsizlaniyorum🤗😍 6 sene bekledik mucizemizi biz.Saglıkla gelsin de totosunu seveyim diyorum 🥰🥰🥰