Ayselina Hanımlar doğuma malum az kaldı göğüs ucu mutlaka catlıcak yara olacak önereceğiniz bir krem var mı bide bebek doğar doğmaz emmeden krem sürüp versek yara olmamasına faydası olurmu aceba 🙄
Zeyyyn Ayselina ben mumsy naturel aldım birde gümüş kapak kullanıyorum doğuma kadar uçları nemlendiriyor inşallah yara olmaz bakalım
Hilal-95 Ayselina doktorum bana önceden kantoron sür felan dedi ama tabi emzirirken krem alıcam çok şükür şuan çok yumuşak ucu inşallah yara olmaz
Denizyildizii Ayselina lansinoh. Doğumdan 2 ay önce kullanılmaya başlandığında çok etkili oluyor. Ben ilk bebeğimde bu kremi 2 ay önce kullanmaya başladım sayesinde hiç göğüs ucu sıkıntısı yaşamadim
irem_321 Ayselina lansinoh kullanıyorum bide arada zeytinyağı sürüp göğüs pediyle kapatıyorum yumuşacık oluyor
Hilal-95 Zeyyyn 1 saat anladım teşekkür ederim bende aldım 32 haftadayım erken diye okudum doğumu tetikliyormuş sizin haftanız iyi inşallah bende ozaman kullanım🙏🏻 Emzirirken de kremi sürmekde sıkıntı olmaz dimi yıkamaya gerek yok göğüs ucunu
GKP22 Ayselina gebe okulunda göğüsü uyarıcak hiç birşey sürmeyin diyorlar illa yara olacak diye birşey yok yara çocuk doğru tutamadığı için oluyor
Ayselina GKP22 benim göğüs ucum hiç yok bebe yağı ile masaj yaparak biraz çıkmasını sağladım ama bişey olmadı şükür 39haftayız🙄🤷🏻♀️
GKP22 Ayselina derste özellikle söylüyorlar çok şükür sizde bişey olmamış ama sancıyı tetikleyebiliyor dediler