34Kubra Merhaba 31.haftadayım bikini bölgesinde ritmik hareket hissediyorum normal mi ? Daha önce göbeğimin etrafında hissediyordum böyle ritmik hareketler hıçkırık olarak düşündüm ama bu sefer bikini bölgesinde hissedince anormal geldi .
Guney16_Enes21 34Kubra Aynı şekilde bende hissediyorum 29 haftalığım ben hıçkırık olduğunu düşünüyorum
Hilal-95 34Kubra hıçkırık olablır bende hissediyorum uzun sürüyor bide pıt pıt hıçkırık bencede int baktım inşallah hıçkırık olan bebeklerin emme refleksi kuvvetlı oluyomş inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
34Kubra Zeyyyn normalde karnımda göbek etrafımda hissederdim bu sefer bikini bölgesine doğru hissedince farklı bir şey mi diye tedirgin oldum 🙈
Zeyyyn 34Kubra baş aşağı döndüyse zaten orda hissediliyor genelde ben hep sağ kasıkta hissederdim şimdi biraz daha ortada
34Kubra Zeyyyn baş aşağı döneli 2 hafta oldu ama 2 haftadır yine karın bölgemde hissediyordum bu tuhaf değil mi 😬
Tubiikkoo Zeyyyn yaa bende alt karın bölgemde hissediyorum daha çok ama doktorum dönmemiş hâlâ makat gelişi dedi bende anlamadım nasıl orda hissesiyorum kafası yukarıdaysa 🤷🏻♀️🤔
Zeyyyn 34Kubra bazen nasıl oluyor bilmem bende yukarıda hissediyordum ama sanırım bize mi öyle gelıyor anlamadım kanala girdiği için artık hep kasıkta hissediyorum ben🤣
Zeyyyn Tulaytemurxx evet bende acıyorum ama çiğerlerinin geliştiğini gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor iyi birşey yani 😊
Zeyyyn Tubiikkoo çok kasıklarda değilde yukarıda hissediyorsan normaldir yamuk yan durabilıyor bizim hissettimz gibi olmuyor popo biyerde ayaklar kafa hareket halinde olunca bide
Tubiikkoo Zeyyyn yo yo baya kasıklarda hissediyorum ara ara yukarda göbek deliğinin altında hissediyorum sadece Acaba döndüde haberim mi yok 2 hafta önce gittiğimde makat gelişiydi