Duamm
[bilinmeyen] Leyyyn noluyo burda 😂ben az önce ne okudum öyle valla sen böyle acı çektiysen ben hiç doguramam aman allahm 😄Saglıkla büyüt minigini kuzum💕💕
Duamm
[bilinmeyen] inşallah kolay geçer cnm iyi kucaklayıp savaşmşsn😄
Pelincekin
[bilinmeyen] Çok güzel anlatmışsın canım. Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün😍
Pelincekin
[bilinmeyen] Çok güzel anlatmışsın canım. Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün darıs bizlere olsun inşallah😍
busrahayati
[bilinmeyen]
Hayırlı olsun canım. Ben de bu hafta 36+4 doğum yaptım ama bebişimin solunum problemi var eve getiremedik siz de öyle bir problem oldu mu
Nurefe
Rabbim analı babalı buyutsun çok güzel bi okadarda korktum bende sezaryanla doğum yaptım ikinci normal olsun diye çok istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum kaç yıl arayla yaptiniz acaba çok mu risklli
Yagmramzn
Miraberke ablacım ilk sezaryandan sonra insallah sende normal Doğum yaparsın 💋❤️🌹
Miraberke
Yagmramzn inşallah ablacım bir avazda doğuralım Meleklerimizi😍❤️😘
iremby
[bilinmeyen] insallah hepimiz ya tum hamilelerin yardimcisi olsun Rabbim benim birde aci esigim cok dusuk insallah zor bir dogum olmaz
Sedadygu
[bilinmeyen] bende öyle merakla sonuna kadar okudum şuan hastanede yatıyorum 35+2 günlük gebeyim 2. Çocuğuma ilk kızım 34 +5 günlük doğmuştu şimdi oğluma hamileyim 35+2 yiz tansiyon yükselince yatırdılar kontrol amaçlı bakalım ne zaman gelecek küçük prensim...
Sağ salim normal doğum ile gelir inşallah 😊
Nuremo
[bilinmeyen] benim sezeryab hikayeme herkes cok korkunc abartmissin yaZmisti bu daha korkunc 😂 Ama inan gule gule okudum harikasin canin masallah diretmissin istwdigini de yapmissin helal olsun herkes keske senin gibi olsa 🙏👏👏👏
ozlmmmm
[bilinmeyen] Allah bağışlasın gözünüz aydın 😊 Peki her ikisini de yaşamış biri olarak normal doğumu mu önerirsiniz sezaryeni mi?
ozlmmmm
😄😄 peki teşekkür ederim 😊
Deletedmom0067
[bilinmeyen] inanmiyorummm😮😮 harikaa ya benimde 13 ay oluyor arasi ama doktorum yapamazsin diyor bana kalsa cok isterimm
Deletedmom0067
[bilinmeyen] facem yok maalesef
Fidan2
[bilinmeyen] merhaba güle güle okudum hikayenizi, bnmde ikinci gebeliğm, ılki sezeryan, ikinciyi normal yapmak istiyorum, aralarında 32 ay olacak, ozeller çok para istiyor oyuzdrn devlette yapıcam zorlayan zorlaya normali denıcem ıhsallah, sizde bize dua edin rabbim bızede nasıp etsin ıhsallah, Allah yavrularınızı size bağışlasın..
Fidan2
[bilinmeyen] Cımere dilekçe gonderdım tepecık egıtım ve araştırma hastanesi için ssvd isteğim kabul edildi bashekımı olur demıs ama bello olmaz bi gıdıp gorusucem Allah'ın izniyle ıhsallah olur yaa
Fidan2
[bilinmeyen] Allah yardımcımız olsun😣