YasinMerveYaln Deletedmom15257 anladım canım damardan besleniyordur o zaman demi çok küçük doğdu ya hani kaç kilo oldu
Zynpyt [bilinmeyen] yaaa süpermiş ama sezeryandan sonra nasıl normal doğum yapabildiniz yani normalde doktorlar riskli olduğu için bu durumu gözealamıyolar
Nur61 [bilinmeyen] 9 ay 10 gundur toplam dogum suresi canim 34 hafta 8 ay oluyor 38 haftada 9 ay oluyor .. zaten 40 gorenler cok fazla yok🙈🙈 yatiyorum surekli yatiyorum ama siz bebeginizi 8 bucuk aylik dogurmusunuz .. sezeryanda bebekleri o yuzden onceden belliyse sezeryan olacagi 38 haftasina tarih veriyorlar 9 ay oluyor amann saglikli dogsunlarda inşallah
iremby [bilinmeyen] iyi cesaret ben senin yerinde olsam bunlarin hic birini yapamazdim sanirim. 🙈 sen pek dinlememissin kimseyi. Ben korkardim herhalde🙈 bu kadar cesaretli olamazdim. Sen ne yapacagini iyi biliyormussun guvenmissin kendine. Helal olsun basarmissin ama demekki isteyince oluyormus bravo. Biraz korktugum yerler oldu birazda gulumsedigim eglenceli degisik bir dogum olmus 😅 Allah anali babali saglikli buyumesini nasip etsin.
Deletedmom15257 YasinMerveYaln kiz ne kucağı keşke gösterseler uzaktan bak diyolar sanki benim değilmiş gibi kokusunu alsam dokunsam yeter şimdi alamam ki küçücük avucuma girmez
iremby [bilinmeyen] ben agdada bayilmis biriyim. 1 dikis atılmıştı bayılmıştım. Bilmiyorum neler olcak🙈 ama ben korkarim herhalde.
iremby [bilinmeyen] ayy insallah cok agri sizi cekmeden bir avazda hallederim 😅 guzel dusunuyorum ama aci esigim cok dusuk diye neler olur diye korkuyorum bir yandan