Miraberke [bilinmeyen] azmini tebrik ediyorum 13 yıl önce oğlum sezaryanla doğdu şimdi kızıma hamileyim normal çok istiyorum açıkçası bende dikişlerimden çok korkuyorum ya bişey olursa diye ama hikayeni okuyunca neden olmasın bi avazda diyesi geliyo insanın tekrar tekrar cesaretini tebrik ediyorum sağlıkcakla büyüsün Meleklerin inşallah 🤗🤗
Nisanurr Heyyy maşşAllah 😂😂 bi nefeste okudum yemin ederim helal kız sana n’aptın ne ettin normal fırtlattın 😂😂 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kokusunu eksik ettirmesin 😘😘😘
AliyeAsel Sağlıkla büyüt canım darısı bizlere olsun inşallah her anne adayı hissediyor banada doktorum 17 23 ağustos arası dedi doğumun ama ben daha erken doğuracağımı hissediyorum canım 🤗
bulutunannesi [bilinmeyen] ebe bebeğin kafasını itti yazmışsın şaşirdim 😱 haberlerde çıkmıştı ebe hemşire bebeği itince bebekte sıkıntı çıkmıştı 🤔 neden böyle Bişi yaptı ki
Gamze06 [bilinmeyen] sağlıkla büyütün inşsllah.😊 İki doğum arası süre ne kadardı onu merak ettim bende.
Mehtapkz [bilinmeyen] merhaba canim oncelikle Allah Anali babali buyutsun bebeginizi darisida bize insallah bende hemen dogurmak isteyenlerdenim sormak istedigim sey her 2 dogumu yasamis olupta hangisini tavsiye ederdin sezeryanimi yoksa normalmi hangisi zordu senin icin bizim ilk dogumumuz olucak buyuzden bilgisiz ve korkulu
Ecenurmt Allah iyiliğinizi versin Gül Gül öldüm okurken nasıl keyifli anlatmışsınız. ☺️ Allah çocuklarınıza sağlık versin hayırlı evlat olsunlar inşallah ❤️
Mihrimar [bilinmeyen] rezene cayını tohum olarakmı yoksa sallamamı kullanıyorsunuz bide dogumdan öncede kullanılırmı
mavimm [bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün darısı bana olsun vaktiyle tabi 💕 erken doğum riskiniz hiç doktor tarafından söylenmedi mi ya da biz acaba böyle bi riskimiz var mı nasıl öğrenebiliriz
Aldoemr [bilinmeyen] aralarında kaç sene var canım çok güzel bi hikaye gerçekten sağ selamet doğmuş sende kurtulmuşsun hayırlı olsun 🤗
HamduSena [bilinmeyen] gözünüz Aydın. :) İlk sezeryan doğumunuzla ikinci normal doğumunuz arasında kaç yıl geçti