Hatice_buse123 Merhabalar bende 1 haftadır bu sıkıntıyı çekiyorum. 34+4 haftalığız bizde. Ciddi bir şekilde ağrılarım hatta ağrı değil yanmalarım oluyordu kıvrandırıcı ağlatıcı şekilde ve basur memeleri de mevcut. Genel cerraha gittim. 2 krem 1 fitil verdi. 4 gün kullandım çok az etki ederek ağrılarını dindirdi ama memeler daha kötü oldu şişti ve ödem topladı. Cumartesi tekrardan acile gittim hap kullanmaya başladım maalesef ki 5 günlük bir şey.
Tabii ki bunun yanı sıra doğal şeylerde çok yaptım bazıları fayda etti bazıları etmedi.
Kantaron yağı sürdüm ama etkisini pek görmedim, biri dedi zeytinyağlı kudret narı iyi geldi dedi kullandım ama bi etki alamadım.
Şimdi hap ile beraber, çörekotunu ezip zeytinyağıyla çamur haline getirip memelerin üzerine koyuyorum ve bekletiyorum öylece bu biraz iyi geldi ağrılarına falan ama hâlâ memelerde bi değişim yok, hâlâ şiş ve ödemli. Bana doğumdan sonra memeler küçülür dedi bi tedavici ve büyümelerini engelle dedi. Tabii bunun yanı sıra beslenmeye dikkat edip bol su içmek ve katı gıdalar yemekten bir süre kaçınmak lazım.
Kusura bakmayın uzun yazdım ama bu dertten çok çektim şu 1 haftadır ve hâlâ çekiyorum o yüzden yazdım.