Ayse254 11+4 günlük hamileyim hamileliğin başından beri karnımda göğüs arasında önceden minik minik olan tüyler gittikçe belirginleşti şuan beni rahatsız ediyor bu daha da böyle devam ederse erkek göbeği gibi olacak tecrübesi olan var mı
Feriyecrin_annesi Ayse254 Canım benim ikinci gebeliğmde ve bu gebeliğimde de oldu. Çok rahatsız edici bir durum ama doğum yaptıktan sonra hepsi kendiliğinden dökülüyor. Hiçbirşey kalmıyor.
FundaCeylan Ayse254 ya aynı şekilde bende de öyle oldu 18 haftalık hamileyim ve ağdayla alınca da 3-4 güne çıkıyo erkek bebeğe hamile olanlarda daha sık oluyomuş bu tüylenme sanırım çevrem hep öyle söyledi inşallah doğumdan sonra dökülür bide kalınlaşmaya başladı sinirim bozuluyo
Ayse254 Canselyaren ya önceden de minik minikti görünmüyordu artık görünüyor belirginleşti bunun bi çözümü yok mu acaba
Ayse254 Nur0808 ya bekledim açıkçası şaşırdım hamilelikte hangi hormon bunu tetikliyor hiç anlamadım doktora sorucam bir tavsiye verir belki
ay-se Ayse254 etrafımda çok öyle tüylenen oldu bende de var batıyor gibi oluyor birde onun için sordum . Doktorada sordum bu tüylenmeyi etrafımdakilere de doğumdan sonra dökülüyor dediler
Ayse254 Feriyecrin_annesi ya göğüs çevresinde de var az da olsa onlar artarsa çocuk emzirme falan nasıl olacak çok rahatsız edici 🤷🏻♀️
Ayse254 Canselyaren ay inşallah ya ilk gebeliğim pek bilmiyorum kendimde sorun var heralde diye düşündüm 😅
Feriyecrin_annesi Ayse254 canım benimde aynı durumum olmuştu hani çocuk emzirmedim ama doğumdan sonra çok uzun süre geçmeden hepsi dökülüyor.
Ayse254 FundaCeylan benim cinsiyet daha belli değil ama şu tüylenme gördükçe dikkatimi çekiyor inşallah daha da sertleşmez tüyler 🤷🏻♀️
Sedaaaa2 Ayse254 ben 🤣🤣🤣🤣 doktorum cinsiyet ile alakalı dedi alma dogumdan sonra dökülecek dedi bende dokunmuyorum valla
Ayse254 Sedaaaa2 cinsiyet derken hangi cinsiyet olunca tüylenme oluyormuş 😅 benimki daha belli değil merak ediyorum 😂
FundaCeylan Ayse254 erkek bebeğe hamile olanlarda tüylenme çok oluyomuş bebeğin erkeklik hormonlarından kaynaklı
Ayse254 Sedaaaa2 hadi bakalım hayırlısı 😅 sağlıkla gelsinler de şu göğüslerdeki tüylenme canımı sıkıyor bebiş emecek nasıl olacak bilmiyorum