Hulyarecep Annelik iç güdüsü herhalde arada bana da oluyor bol bol dua oku canım ALLAHa emanet et 🙏 bende öyle yapıyorum cok şükür herseyde yolunda rabbime bin şükürler olsun 🙏💕
Mhtpp KemalFatosPolat sanırım burda okuma yaZma da problem var sizde şükürsüz olduğumu söylemek size düşmez sadece yazmak için yazmışsınız bence bi algılayın ne demek istediğimi ondan sonra yorum yapın
Kaderburr Pinkmom üzgün olduğunu söylemedim zaten, kendisini yormamasi gerektiğini beyan ettim, tabiki hepimizin korkuları var ama Allah'ın elinde olan bir durum yapacak birşey var mı ki?
Pinkmom Kaderburr Evet,bende öyle söyledim zaten kendisine Allaha emanet etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.Ama kaygılarımıza bazen engel olamıyoruz işte maalesef.Hepsini korusun Rabbim🙏🏻
Merve0306 Mhtpp cnm o herkeste oluyo alışveriş yapmamak için kendini zor tutuyosun hersey Allahtan ama fazla kasma hormon degişiklgide piskolojini tetikliyo başka şeylerle ilglen hep hamilelgni düşünme
Pelinzade Canım bende ilk zamanlar öyleydim bir şey olur kaybederim heveslenmeyeyim anne olmaya kendimi kaptırmak istemedim hatta üç aylık Okan’a kadar kimseye hamile olduğumu söylemedim olur ya düşük olur ne kendimi ne kimseyi heveslendirmek istemedim herkes heyecanlı bir şeyler almak istiyorlar isim araştırıyorlar ama bende tık Yok hala bir korku ana geçiyor İnan şimdi karnımda oynuyor tekme atıyor çok keyifli şimdi alışveriş yapmak istiyorum bir sürü şey almak istiyorum
ElifSencan123 Ben 33 haftalik hamileyim ama hala daha yasıyorum kaybetme korkusunu cunku en basindan beri bebegimin kalp atışları olmasi gerekenin altinda atiyor. Kac aydir hep kalbi durdu mu duracak mi korkusuyla yaşadim siz yine de şükredinki boyle bir durumunuz yok..ben bu saatten sonra birsey olursa sanirim mahvolurum 😔 Rabbim kimseye yaşatmasın.
Aydemir 14 haftalığım Bende de var kaybetme korkusu aynı şekilde. Aslında bundan korkarken bile kendimi ona çok bağlanmış hissediyorum. Sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah 🙏