Zkczkc 2melekannesi_ İlk gebeliğimdi, tam açıklık oldu, ama doktor bir cm kestim dedi, bebek elleriyle geldiği için kesi yerinden yırtılmayı devam ettirmiş, yani baya dikişim var, ama o bebeğin kanala eliyle yerleşmesi yüzünden oldu
Prensannesi21 Zkczkc Doktor kestiği sırada hissediliyor mu acaba ve sonrasında dikişlerin ağrısı cok oluyor mu
ayzurz35 Zkczkc Helal olsun valla o halde duşa falan girmissin panik yapmamissin ben herhalde direk terlik elimde koşarim
Zkczkc Prensannesi21 sancılar sıklaşınca tam bir sancı anında doktor uyuşturucu iğne yapıyor o bölgeye, ben bağırdığım an o iğne yaptı, kendi sancınızdan iğneyi hissetmiyorsunuz, sonra uyuştuğu için kesiği de hissetmiyorsunuz.
Zkczkc Prensannesi21 herkesin acı eşiği farklıymış dedi doktor, bence çok ağrıyor, daha önce hiç ameliyat olmadım dikiş nedir bilmedim, o yüzden bana ağır geliyor, ama kimisi iki güne ağrısı da olsa kalkabiliyor.
Kaderx Zkczkc canım suyun gelince direk gitmeye gerek yok demi sen 3 saat fln evde durmussun. Sıkıntı olmuyor he
Zkczkc Kaderx en azından ılık bir duş alıp gidin sancıları da hafifletir, benim kadar beklemeyin, benim suyum bitmemişti ama bitebilirmiş bu da doğumu zorlayabilirmiş dediler
Aysecnr Zkczkc maşallah 🧿anne babalı sağlıkla büyüsün ,ultrasonda kilosu ve boyu nasil çıkıyordu beklediginiz gibimiydi ultrasonda fazla cikiuor genelde,merakettim
Cidella Zkczkc Tuvaletini yapma korkusu olur bende de galiba o yüzden korkutuyor ikinmak da beni😅 bu arada sağlıcakla büyüsün yavrucak inşallah bizimki de pozitif bir hikayemiz olur 🤲🏼
Cidella Zkczkc 😁😁😁bazıları lagma yapılıyor öncesinde falan diyor ama böyle ani gelişen durumlarda yapılmaz ki .
balbocegimm Zkczkc ben o hatayı yaptim pazar aksami gece 1de suyumun geldigi anladım sıcak dus alip hemrn hastaneye gittim suni sanci verdiler canım çıktı resmen