Ben Koru’ya fiyat sordum 11.000 dedi. Bence çok fazla çalıştığım halde. Ne gerek var. Şehir hastanesi düşünüyordum ama kontrollere kendim gideceğim için uzak geldi. Evime yakın Hacettepe’de başladım. Henüz 1 kez gittim. 15 haftalığım. Normal polikliniğe gittim. Asistan doktorlar vardı çok ilgili güleryüzlülerdi. Olağanüstü bir durum olsa Proflar yan odalarda zaten. Onlara gitmek için 200tl gibi bir fiyat gerekiyormuş. Şimdilik gerek duymadım her şey normal. Eşimin tarafının tamamı Hacettepe’de doğuruyor çok memnunlar. Bana da tavsiye ettiler. İnşallah ben de memnun kalırım. Ayrıca özelde doğum paketinden çkk daha fazlası gidyor diye çok duydum. Paketin dışındaki testler ultrasonlar gereksiz şekilde yapılıyormuş en az 4-5 0000 fazladan testlere gdiiyormuş. O parayı çocuğuma kullanırım. Kaldı ki özeldeki Hocaların Cvlerine bakın hepsi devletten gelme Zekai Tahir, Zübeyde Hanım, Hacettepe’den. Benim tek çekindiğim doğuma girecek kişiyi seçemem. Ve erkek doktorların doğum yaptırması. Ama onu da yavaş yavaş aşıyorum.