Fenciilknurhoca Zehrayenianne Kusma , mide yanması, halsizlik, kilo kaybı Varis, hemoroid ağırısı, ödem, gece ayakta kramp, gebelik şekeri Mide yanması, reflü, bel ağrısı, uykusuzluk, sık idrara çıkma
Gamzeee__ Zehrayenianne 1.trimester Rezalet kusma 🤮 bulanma halsizlik trimester Rahattim fena deildi Trimester 2 haftadır girdim başa döndük mide bulantisi acayip yanma genze ekşi su gelmesi gramplar iligim kemiğim sızlıyor 😔
Fenciilknurhoca Zehrayenianne aynen baya zor geçiyor rabbim kolaylaştırsın tüm hamiş annelerin yardımcısı olsun 🤲🏻💕
Zehrayenianne mor_menekse1 bir kaç haftanız kalmış. 16 en geç 20 den sonra geçer kusmanız inşallah 🙏🏻
Burcunuz Zehrayenianne Trimester tiksinme mide bulantısı Trimester rahattim Şuan kuyruk sokumu ağrısı eziyet resmen doğurmak istiyorm bian önce
Zehrayenianne H_myra1 ayy fıtık bende de var belimde mahvetti beni o bazen biraz iş yapıyorum 3 gün felç gibi geziyorum rabbim kolay kurtarsın normal doğumda fıtık iyileşiyor diyorlar inşallah iyileşiriz ☺️
H_myra1 Zehrayenianne valla 2 dogum yaptım iyileşmedi bu 3.dogumum olacak ilk dogumda 1 di fıtıgım 2 dogumdan sonra ani hareketle 2 oldu şimdi ne durum bilmiyorum ama bir odayı zor süpürüyorum hiç iş yapmasam bile çok kötüyüm yani yürürken falan allah yardımcımız olsun
KadersizMelek Zehrayenianne kusma,kusma,kusma,kemik ağrıları,hafif sancılar,ağızda su birikmesi,yutkunamama say say bitmez 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤰🏻
edasahbazsahin 1- bulantı ve kusma 2-bulantı ve kusma 3- mide yanması ve uykusuzluk 😢 devam ediyoruz bu arada 😂