Zehrayenianne Kusma 🤮 kaşıntı 😖 Kemik ağrıları 🤕 benim üç trimester dönemim böyle geçti. Sizinkiler nasıldı şu an hangisindesiniz ve sizi en zorlayan şey ne oldu. Benim için en zoru kaşıntıydı
Gizmom Zehrayenianne 1-kusma-uykusuzluk 2 tam bir balayı süperdi 3- yaza denk gelmesiyle beni mahvetti halsizlik,kaşıntı,ödem vs vs
Yagmur00 Zehrayenianne 1 bulantı 2 cok superdi kalmak isterdim ikide 3 her yerim agrıyo mıde yanması falan puf🙄
Elsu26 Zehrayenianne 1. Kusma bulantılar tiksinmeler ve 15 kilo vermek 😂 2. Başlarda çok rahattı şimdi sonlarına geldim çok fena bel ağrım ve mide yanmam var 3.ye inşallah 1-2 haftaya geçicem 😂
offlineanne Acıkınca bulantı hiçbirşey kaburga batmaları 😁 başka bi şikayetim yok çok şükür bide şu covidi atlatsaydım hayırlısıyla
gozde3592 Zehrayenianne bende hiçbişi olmadı 3.trimesterdayım sadece ilk defa dün gece çok belim ağrıdı umarım bir daha da ağrımaz 🙏🏻🥰
Zehrayenianne H_myra1 ayy fıtık bende de var belimde mahvetti beni o bazen biraz iş yapıyorum 3 gün felç gibi geziyorum rabbim kolay kurtarsın normal doğumda fıtık iyileşiyor diyorlar inşallah iyileşiriz ☺️
Fatma272727 Zehrayenianne benim sadece bel agrim var birde arada kasıklara baski yapiyor en rahat gebeligim oglum oldu diger iki kiz dogana kadar burnumdan getirdiler ama oglum masaAllah kiymiyor anneye
Feyzaveannesi Zehrayenianne 1.Kusma ,tiksinme, halsizlik 2.Valla mis gibi geçiyor 😂 3.ye Allah Kerim 😂
Merve171214 Zehrayenianne 1.Kusma bulantı 🤦♀️ 2.Balayı gibiydi 😊 3.Mide yanması ve bel ağrısı ile geçio 😢
246810 Zehrayenianne 1.mide bulantısı +kusma 2.mide bulantısı+kusma + kemik ağrıları 3.trimester dönemine geçmeme az kaldı umarım o dönem Bitez daha rahat geçer 🤲😅
mor_menekse1 Zehrayenianne 1.kusmaaaaa kusmaaaa, halsizlik tiksinme Yeni girdik ama halla kusuyorum 🥵 Allah büyüktür az daha dayan 🤲 İkı minoş doğu vermiş inşAllah 🧿🧿🥰
Merve2234 mor_menekse1 1 hiçbişry hiçbişey insallah 3 . De böyle geçer çok rahatım ne migde bulantısı yaşadım ne başka bişey 😂"
mor_menekse1 Merve2234 çok şansilin valla dün kusma tutmus bulantı ilaci içtim tam geçti derken folık asitimi içeyim dedim yutum oldugu gibi çikti 14+2 olduk elhamdülillah 🤲 Tek duamız hayırlısıyla geçsin
Zehrayenianne mor_menekse1 bir kaç haftanız kalmış. 16 en geç 20 den sonra geçer kusmanız inşallah 🙏🏻