EniseeM Nemusto kuaför dikkatli ve işinin ehli olduktan sonra hiç bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, herkes gidiyor sorun çıkanı duymadım hiç, ben de gidiyorum. Hamile iken lazere gidenler var onlara hayret ediyorum benn🙄
Nemusto EniseeM kasılmayı tetikliyor diye biliyorum bildiğimi dedim😊 herkesin kendi tercihi tabii ben bu dönemde çok hijyenik oldugunu düşünmüyorum benim fikrim 😊
Nurklc38 Ebrubak Bende elimle alıyorum ama artık göbekten göremiyorum sanırım bende kuaföre gidicem 🤦🏼♂️
Ece003 Hamisannesi bacakta bir sorun olmaz zaten daha dün komple bacak için gittim kuaföre hiçte bir sorun olmadı 1 ay tertemiz şimdi rahatım
Mom54544 Hamisannesi daha dur kuzum 38.5 im bugün duşta yaparken çok zorlandım resmen ömrümden ömür gitti çok temiz oldu mu hayır tabikide yapabildiğim kadarı temiz oldu annem çok dedi ben halledeyim diye sokmadim Allah düşürmesin muhtaç etmesin kuaföre de gitmeye korkuyorum riski şu an taşıyıcı grup onlar diye evde debelene debelene halletmeye calisiyorum
alparslanannesii1661 Kuaföre gidiyorum bir ay kafam rahat evde kendimi eğil kalk sokacağım nefes nefes kalacağım bir sürü stres değmez