busra1997alpaslan2021 Dilek19055 carsamba 35 olcaz sen neler yapıyorsun bebegin kilosu kac nemzan gittin doktora ben suanlik iyyim sen nasilsin❤
Angela Dilek19055 34+4 şikayeti olmayanlar ne şanslılar. Valla dökülüyorum, ilki böyle değildi bu cok başka kandırıldım resmen ilke kandım 🤣 Yarin doktor kontrolümz var sezeryan günü alabilecekmiyiz bakalim. Ortalama bi 25 gün kaldı sanırım doguma🙃
Fulyacanferit busra1997alpaslan2021 bende 3 gün sonra 35 olcam🙏 en son 1 hafta önce bebeğin 2.250 demişlerdi. haftada 500 gram alıyormuş artık bebişler💞 sen nasılsın nasıl şikayetin falan var mı canim
Kereminannesiiiiiii busra1997alpaslan2021 bende çarşamba 35 olucam:) perşembede kontrol var nstye girdiniz mi hiç .
busra1997alpaslan2021 Fulyacanferit benimde 2100 du bakalim salı günü gideceğim vallahi yok maşallah iyyim sen nasilsin
Fulyacanferit busra1997alpaslan2021 maşallah. Şikayeti olmayan hamile çok az😁 benim de yok şikayetim. Allah yardımcımız olsun . Sağlıkla gelsinler 🤲♥️
busra1997alpaslan2021 Fulyacanferit amin inşallah maşallah diyeyim de nazar değmesin bizim oğlan üzmedi annesjni doğduğunda da inşallah üzmez hayırlı bir evlat olsunlar ❤
prensesannesiiiii Angela benım bu haftada basladı artık bazı şeyler ondan önce bel ağrısı vardı sadece 🙄😊
Dmtdmtdmt Valla biz de 35+3 üz resmen bittim tükendim her günüm bir öncekinden daha kötü geçmeye başladı allah yardımcımız olsun
annesi_ Dmtdmtdmt yaa demeyin öyle korkuyorum bende 29 haftalık olucam nefes darlığı var bende de burun tıkanıklığı oldu durduk yere beni yıldırdı resmen ya sonlara doğru hiç düşünmek istemiyorum bile offff
Aysembn Dmtdmtdmt Ne gibi nasil kötü geciyor ben 35+4 günüm ama mide yanması ufak tefek şeyler harici birseyim yok çok şükür 🤔
Gizemeymen Dilek19055 bende 35+1im kalkarken yatarken kasıklarda bı baskı oluyoki anlatamam smdi dogrucam diyorum her seferinde ilkinde böle bişey yaşamamıştım hiç 🥴🥴
busra1997alpaslan2021 annesi_ ilk çocuğun ise evde fazla vakit gecirme evde durdukça insan daha da bunaliyor biraz tur at akşam esin gelince yemekten sonra tur at
busra1997alpaslan2021 Kereminannesiiiiiii 32 de beri gidiyorum salı ben sana yazarım sende persembe yaz olurmu 😀