Ftsclskn Milkshakee Hımmm 😌 Ne güzel hastane dibinde bizim gibi 🙊 Sosyal Medya kullanıyor musun? Ben eşimle kullanıyorum, sorun olmazsa takipleşelim 😌 Sen benden tecrübeli olacaksın sorularımı sorarım 🙊🙊🙊🙊
Ftsclskn Milkshakee Aybars düşünüyoruz da, eşim de sizin oğlanın ismini söyleyip duruyor bana , bakalım 😌😌😌
Milkshakee Ftsclskn Eşim çok istediği için ben tamam dedim yoksa kuzey ismini düşünmüyordum 😊 Bu arada eşin Honda’cı galiba benimki de Honda’cı 🤭😂
Ftsclskn Milkshakee Aynen öyle Honda Delisi 😂 Valla ben ortak bi isim de karar kılalım diyom da bakalım, ben galip gelirsem Aybars olabilir 😌🙊
Ftsclskn Milkshakee Yağız da güzel, farklı isimleri seviyorum ya ben 😌 Alışılmışın dışında Ahmet,Mehmet değil en azından 🙃 Doğum Bırmal mi ? Sezeryan mı düşünüyorsun ?
Milkshakee Ftsclskn Zorunlu sezeryan canım bizimkinin keyfi dönmek istemedi kafası hep midemde 😂😂 ayaklarıda aşağı uzatmış keyfi yerinde 😂
Fasulyeninannesi1 Ftsclskn ben vifolic kullanamadim o yuzden sadece demir ve folik asit takviyesi aliyorum. Cocugun kalsiyuma ihtiyaci oluyor