Hulya312 34+6 ama artık çok zor gelmeye başladı gece uyuyamiyorum artık ve vajina ağrılarım var inanılmaz bi şekilde oturamıyorum yaramıyorum dönemiyorum yürüyemiyorum az kaldi ınslh sağlıkla biter bu süreç tüm annelerime allah sağlıklı doğum versin ınslh.
Sevinc-Berke Ftsclskn Ağrılı geçiyor bel, kasık, çatım çok ağrıyor hareket edemiyorum kitleniyoruum doktor suya katılan ilaç verdi bunları söyledikten sonra ama ben 2 sefer içtim daha içemiyorum midem almıyor sevmiyorum o tür ilaçları 😔 27+3 günlüğüz 🤲🏻😍
Hulya312 Ftsclskn evet canım benim etrafında yakın arkadaş ve kuzenimde yeni doğum yaptılar ikiside aynı şikayetlere mevcuttu sadece vajina ağrısı herkeste olmayabiliyor muş kişiden kişiye değişiyormuş o ama en büyük problem uykuların kaçması
Hulya312 Ftsclskn ınslh siz yaşamayın daha huzurlu uyku uyumak nasip etsin allah ve bebeğinizi sağ salim sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah
Fasulyeninannesi1 Ftsclskn ya bi yazi okudum hamilelikte gunde 2 bardak sut diye. Dedim iceyim bari dislerim mahvoldu cocuk disimi yiyor kalsiyumsuzluktan 😁
merveartagan Ftsclskn kimsenin lafını dinlemeyin herkes karışır ama o kapı kapandığında evladınızla evde yalnız kalan sizsiniz biz anneyiz ve evladımız için herseyi en doğrusunu neyin zararlı olup olmadığını biz biliriz söylenenlere karsı kulagınıxı tıkayın yeter 🥰
Ftsclskn merveartagan İlk gebelik olunca akıl Beren çok oluyor zaten 🤦🏻♀️ Ama dediğiniz gibi kulağı tıkamak en doğrusu 🙏🏻
Ftsclskn Fasulyeninannesi1 Doktor vitamin vermez mi ki onun için? Bende süt içinde rahatsız oluyorum 🤦🏻♀️
Milkshakee Ftsclskn sen mi ben mi 🤦🏻♀️ Gece yarısı şiddetli karın ağrısı ile gittim kıvranıyorum ama baktı birseyın yok git dedi. Eee bu ağrı ne o zaman ben miyim yalancı.. insan en azından bi ağrı kesici iğne vs yazar.. hiç sevmedim o doktor hastalarıyla dalga geçiyor gibi. Size direk o şekilde demesi de çok yanlış
Ftsclskn Milkshakee Doktor var Doktor var. Mesleğine saygısı asla yok, insan ilişkileri çok yanlış malesef . O söylediği sözden sonra orayı terk ettim zaten, bir daha asla gitmem vitale’ye dedim onun yüzünden.
Fasulyeninannesi1 Ftsclskn ben vifolic kullanamadim o yuzden sadece demir ve folik asit takviyesi aliyorum. Cocugun kalsiyuma ihtiyaci oluyor
Milkshakee Ftsclskn işte bi doktor bi hastaneyi bu derece bile düşürebiliyor. Taner bey orda olmasa benimde tercih edeceğim bi hastane değil orası maalesef haklısınız 👍
Ftsclskn Milkshakee Taner bey’i bilsem oraya giderdim . Ama Koray bey sağolsun hastaneden soğuttu, bende Sinan Bey’i buldum çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun 🙏🏻 Ama 16 haftalıkken serklaj oldum orada Ali Fuat Şengör yaptı, oda çok iyi bir doktormuş gerçekten 👍🏻
Milkshakee Ftsclskn evet o doktorda mükemmel hastası çok😊 Geçmiş olsun size de ne tarafta oturuyorsunuz 😊