Hasret57 Ftsclskn erkek bebek belirtisi nasıl oluyo acaba merak ediyorum gerçi değişiyo kişiden kişiye ama yinede sormak istedim 🙏
Ftsclskn Aycaaa571 Katlanıyoruz işte bütün bunlara yavrularımız için 😌 Benim de ilk 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı, 3.ye hamileyim 😌 Çok güzel bir duyguymuş ben ilk 2.sinde kalp sesi bile duyamamıştım ama bu çok farklı 🥰
Ftsclskn Hasret57 Bizim de ilk canım, ilk 2si düşükle sonuçlanmıştı 😏 Çok şükür rabbim 3.nasip etti bize 🙏🏻
Hasret57 Ftsclskn bende tatlı yiyorum genelde ama dün limonda istemişti canım anlayamadım ☺️ hayırlı olsun bakalm
Dicle63 Ftsclskn bende 33+4 ama bugüne kadar çok şükür hiç hamile olduğumu bilmiyordum 🙂 hiç şikayetim olmadı
Ftsclskn Dicle63 Ne güzel ya 😌 Baya baya hissettim ben mide bulantıları, mide ekşimesi, baş dönmesi vs. 🤦🏻♀️😂
Beyzan738 Ftsclskn idrar yolu iltihabı var siskinlk ağrı sancı oluyor onun dışında çok şükür iyiyiz 14 haftaligiz 🧿🤍🤲🏼
Mom59 Beyzan738 iltihap için doktora gittiniz mi ilaç verdi mi acaba aynı durum şuan bende de var 24 haftalığım hafta içi gidicem ama ?
Ftsclskn Hasret57 Hiç ekşi, turşu vs. istemedi canım 😌 Gönlüm hep tatlıdan yana oldu 😋 Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻💐