SeherS Jrselvi evet bazen aşırı tekmeliyor hiç durmuyor , çıkcak gibi, benim çok çok uzun zaman önce başlaı kasık ağrım , araştırıp sordugumda da rahimin genişlemesi vs gibi gibi şeyler dendi. Sizdede ultrasonda vs herhangi bir sorun yoksa budur zaten.
Yunusemr3m Jdjdjdjk 30 haftadan sonra gor bide kaburgalarina nasil tekme atacak yaramaz suan dik durdugu icin alt bolgelere vuruyordur
Jdjdjdjk Yunusemr3m garip bi şekilde rahim de hissediyorum halen tekme dik duruyor demekki umarım kafası falan değildir oradaki
Sinem12345 Jdjdjdjk benimde öyleydi kafasını hissediyordum sanki çıktı cıkcak gibi asagı dönüyor bebek o yüzdenmis doktora sormuştum ayakta kalınca oluyor öyle dinlen hissettiğinde erken daha dikkat et
Jdjdjdjk Sinem12345 evet tabii erken Allah korusun kanala girdiğini düşünmüyorum en son ki kontrolüm de bundan 1 hatta önce sola yatıktı yani anlamadım
citlenbigim2212 Jdjdjdjk bende 31+3 üm kızımı hastaneye varamadan herhangi bir yerde doğuracakmışım gibi hissediyorum (ALLAH korusun) sanki fırlayacak gibi acıda oluyor baskı yapıyor galiba benim kızımın kafası aşağıda