llFatma Sedaaaa2 ilk pıt pıt daha sonra gidiklanma sonra tekme şimdi benim dalgalanmaya geçiş başladı. 25. Haftama girdim.
BallyavruM Sedaaaa2 31 e girdim son üç haftadır hamile olduğumu fark ediyorum yeni çıktı diyebilirim sen biraz daha beklicen canım ,😂😂
semranaksu283 Sedaaaa2 ben ikiz hamileyim daha 25 de cıktı anca sabret az 😀sonra rahat hareket edemiyosun uyuyamıyosun inan
gebeskaplumbaga Sedaaaa2 çok normal canım ben 40 haftalık hamileyim dışarıdan 4 5 aylık duruyo 😅bebeğimin kilosu da boyuda iyi iç karın geniş olunca karın çıkmıyo senin daha 18 çıkar belki 20den snra
Clementinee Sedaaaa2 yani 17. Haftamda büyümeye başladı artık canım 🥰 banada çok erken büyüdü gibi geliyor bence herkeste farklı artık pantolon ve taytlarım olmuyor
-Arya- Sedaaaa2 20.haftaya kadar kendi dapdar pantolon şortlarımı giydim 0 göbek ile😂 Gerçi 29+1iz şuan bile hamile olduğumu söylemesem anlamayan var 🙄😂
Sedaaaa2 -Arya- ya işde şimdi millet bılıyo hamılesın hemen a hiç göbegn yok şu bu ben göze inanıyorum bu seferde korkuyom