Sedaaaa2 Göbek möbek yok valla yarın 18 oluyoruz bildiginiz normal hayat yasıyorum o kadarda heves ettiydim göbüşüm ne olacak falan die sadece üzerme yapısık bişey giycemde ondada yenı yemek yemiş gibi duruyor göbüş ne yok 😂😂😂😂
llFatma Sedaaaa2 benim de çok rahat geçiyor ya Allah’a şükür bulantım hiç olmadı nasıl hamilesin dediler karnım da 23. Haftada ufak ufak çıkmaya başladı şuan 6 aylık olacam ama 3-4 aylık gibi duruyorum. Karnın çıkmasını çok istemiyorum ya ben herkes hevesli ama hareket etmekte zorluklar başlıyor eğilip kalkamiyorsun.ins çok sismez benim karnım
Aziimenur Sedaaaa2 benimdee öyleeee hiç yokmuş gibi 17+3 üm suan ama hiçç yokkk dediğin gibi ufacıkk bişi var bide arada bi cok yersem anca ozaman 😂
Mayacm Sedaaaa2 benmde oyleydı 18+4 olduk artık basladı buyumeye bugun ılk defa pıt pıt atısını hıssettım 🥰 yapıyla da alakalıdır belkı ama benmde yenı cıktı karnım hele yemek yedıkten sonra daha buyuyo😂
Sedaaaa2 elaweannesi 17 de gittik ben 16 sanıyordm hatta bi hafta önde çıktı maşallah çok yaramaz dedi ölçümleri falan üçlü testi yaptı herşey yolunda dedi test sonucumuzda şükür temiz çıktı
Sedaaaa2 llFatma ben 5 haftadan 12 sonuna kadar Allah ben cıkarıyorum eşim temızlıyordu şükür geçti o gunlerde insan heves ediyor bilmiyorum ama degişik bişey ya cıkarsada uf kocaman oldu die söylenıyormusum😂😂
1Sevda Sedaaaa2 Seda Hanım iç karnınız geniştir tereddüt etmeyin benimde öyle idi 🥰sağlıklı olsun da inşallah
Sedaaaa2 Mayacm pıt pıtı ben hissettm hele bacaklarımı kendime cekip sırtıma yastık koyunca daha da hissettırıyor 😂
llFatma Sedaaaa2 ilk pıt pıt daha sonra gidiklanma sonra tekme şimdi benim dalgalanmaya geçiş başladı. 25. Haftama girdim.
DerinMavii Sedaaaa2 kuzum bende öyleydim çok aktiftim hatta 6.ay karnım çıktı aman fazla hareketli olma dikkat et sen yinede