akgun_cigdmmm Kızlar merhaba yaklaşık 4 haftalık hamileyim aşırı yemek yiyorum aniden elim ayağım titriyor durduramıyorum kendimi🤢 Nasıl durdurcam kendimi 🙄
iremcannn1907 akgun_cigdmmm aman canım benim gbi olmam 6 ayda 20 kilo aldım 😂 az ye sık ye doyana kadar sakın yeme 😂
Fasulyeninannesi1 Ye guzum ye ben de oyleydim sonra bulantilar baslayinca bu gunleri ariyorsun. Ye masallah ye
akgun_cigdmmm Fasulyeninannesi1 😂😂 Başlarda bulantım vardı ama kesildi şimdi ise kendimi yemeğe verdim ilk oğlumda 20 kilo almıştım 🙈🙈 İnşaallah bunda o kadar almam hepsi bana kalıyor sonra😂😂
BurcuGorkem Ben de oyle canım doktor en son çok şişmişsin otlarla beslen dedi amaben bi oturuşta 1 ekmek yiyorum duymasın 😂
akgun_cigdmmm BurcuGorkem Ahhahhahhaha😂😂 Dert ortağım 😂😂 Normal de günde 2 öğün yerdim şimdi 4 öğüne çıktım eşim artık “sana yemek yetiştiriyorum diyor”😂 Ama elimde değil durduramıyorum kendimi 🙈😂
Defnemmmmmm BurcuGorkem ay o ekmeği ben akşama kadar yemeyip saat 11 de acıkınca 1 tane rahat yiyorum ve geceleri hep açım😂
akgun_cigdmmm iremcannn1907 😂😂 Doyduğumu hissediyorum ama daha fazlasını yemek istiyorum sanki bir daha yemek yemicekmişim gibi😂😂 Bulantılar da kesildi onun rahatlığı da var😂Mide doysa gözüm doymuyor olan bana oluyor 😂
begonvilko Ben de ekmeği hayatından çıkarmış bir insandım, şimdi her şeye ekmek banasım geliyor 🙈😂 çok kilo almayız inşallah
akgun_cigdmmm begonvilko 😂😂😂Ay inşallah ilk oğlum da 20 kilo almıştım veremedim 11 sene sonra tekrardan hamile kaldım bakalım bunda ne kadar alcam😂
akgun_cigdmmm Fasulyeninannesi1 Allah yardımcımız olsun😂Ay sağlıkla gelsinler de ben razıyım artık kiloma😂Çok sıkıntılar yaşadım ikinci çocuğum olsun diye 4 düşük 2 dış gebelik geçirdim Şimdilik normal gebelik gibi duruyor sağlıkla gelsin de kiloları veririz inşallah 🥰🥰😍
iremcannn1907 akgun_cigdmmm ben bulantı da hiç yaşamadım o yüzden hep yedim 😂 fırsatın varsa bol yürüyüş yap
akgun_cigdmmm Zuleyha_busra1 Bünyeden büyüye fark ediyor herhalde canım Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤗 Açlık tokluk kilo almak zayıflamak bunlar geçici Rabbim sağlıkla dünyaya getirmemiz nasip etsin 🥰🥰
akgun_cigdmmm iremcannn1907 Yapıcam canım olmuyor böyle evdeyim sürekli birşeyler yiyesim geliyor Cefasını çekmenin canı sağolsun kucağımıza alınca sefasını süreriz inşallah 😍😍
Nzr06 53 kiloyla hamile kaldm 18 haftalık hamileyim 1 kilo almışım sadece günlük 2 buçuk ekmek yiyorum desem🤣
akgun_cigdmmm Nzr06 😂😂😂 Maşallah Bünyeden büyüye fark ediyor herhalde canım kimimiz alıyor kimimiz almıyor ilk aylarda bebeğe bir yarari yok aslında yediğimizin kendimize alıyoruz kiloyu ama işte insanın elinde olan birşey değil 😂
akgun_cigdmmm Defnemmmmmm 😂😂Bende 2 öğünden 4 öğüne çıktım gece yemek yiyince eritmekte zor gündüz yine hareket ediyoruz 😂
BurcuGorkem Defnemmmmmm ben bir oğunde yedim gecen gun 1 ekmeği amann bunların gramı düşük ondan hep kücücük ekmek bizim sucumuz ne 😂