minikcivcivim NergizGuney çok duramadı yaramaz sıpacik gelecem diye tutturdu acil sezeryanla alındım kordonu dolanmış ayaklarına düğüm olmuştu bebek küvete girdi ya
NergizGuney minikcivcivim hayırlısı olsun öncelikle,üzülme kendini strese sokma 2-3 gün içinde gelir yanına. Sütünü sağ bebeğini beslesinler güzelce. Kaç kg doğdu? 2500 altı taburcu etmezler umarım hemen geçer bu günler🙏🏻
Nurrrrr minikcivcivim Ayy canım Maşallah cok geçmiş olsun ve hayırlı olsun İnsallah peki gelen nişanmıymış canım?
NergizGuney balbocegimm zannetmiyorum canım bebeğin artık gelişimini tamamlamış. Çok ekstrem bi durum olmadığı sürece yanına gelecektir❤️ Hayırlısı olsun
Aminee32 balbocegimm peki 30.haftalarda filan bu durum bellimuydi benimde hep aklıma takılan biseyde demediler bana hiç erken doğum riskin var diye baştan mı belli aslında bu durumlar yoksa anlık mi oluyor bilmiyorum
Aminee32 balbocegimm acaba bizim yaptığımız anı bi hareketten kaynaklı olabiliyor mu çok merak ediyorum 32.haftada işe başlayacağımda
lara2605 minikcivcivim çok yordular seni tatlım tam dinlenmen gereken yerde temizlik yemek olunca senin ahın onlarda kalsın 😒
minikcivcivim lara2605 cok da iyi değil cok-da kötü degil canim dilosum bebeğime dua et balim ne olursun kuran okur musun bebeğime?