Birtanemm Almi4134 😂😂 busküvilerde bir tutku bir hanım eller çokodamlalı bir rondo kaksolu ve saklı köy sütlü çikolata yedim yine iyi diyorsun yani 172 çıkması 🥴🥴ben çok yüksek buldum
Sinem12345 Birtanemm evet tam yağlı ağır zaten ben içemiyor bi araştır diyabette süt tüketimi nasıl olmali diye
Almi4134 Birtanemm iyi diyorim jdkdk hakikaten bak dkdn bir minicik sandviç ekmeğine kirmizi biber koz patlıcan koydum 170 cikti benim djkd srtik gülüyorum çünkü bununla yaşamaya alıştım rabbim evladımı korusun yeyer ne yapalım:)
Almi4134 Birtanemm ayrica ben de o krize düşüp bir gun ne var ne yom yedim 1 hafta olmuyor ama olcemedim sekerimi acaba kacti
Delicesareti Birtanemm bu bisküvilerden birer tane mi yediniz yoksa saydıklarınızın hepsini paket olarak mı bitirdiniz
Birtanemm Drgebe onları yiyince ztn akşam yemeği yemedim 😂biraz daha iyiyim şuan tarçınlı süt iyi geldi kuruluğuda dindirdi biraz
Almi4134 Birtanemm ben yükleme yaptırmadım canim 30. Haftada şekerinin oldugu ortaya çıktı önceleri hep suyum faxla idi şüpheleniyorduk ama bu derece bilmiyorduk
Birtanemm Almi4134 benim kasılmalarım çok oluyor şekerden kaynaklimi sendede oluyomu bende günde 10 defadan fazla oluyor ve bebeğim hareket etmekten çok hep kasılıp sert halde
Almi4134 Birtanemm bebrgim 7. Aydan beri tas gibi yani genelde şekerli şeyler yedikten sonra olduğunu fark ettim ben tabi bilimsel bir açıklaması var midir bilemem