furkansmom metehaninannesiii beslenmenize dikkat edin ama asla söylenenlere inanıp çok yemek yemeyin. Bolbol emzirin, su için, göğsünüzü bir pompa yardımıyla sağın ve mutlaka ama mutlaka gece emzirin ve sağın
metehaninannesiii furkansmom sut sagma makinem yok canim ya ama sık sık emziriyorum kucağımdan inmiyor diyebilirim
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii mama desteği yapmaktan kacinmayin şuan sirinca ile verirseniz mamayı mama ile memeyi ayırt edemez 😊 2.5 Luk alın yavaş yavaş besleyin nasıl hoşuna gidecek benim 2. Hamileligim kızımda şırınga ile verdim hep mamayı şuan şükürler olsun 3 yaşında şuan 😊kardeşine hamileyim 😁
metehaninannesiii Aymilanin_kardesi masallah canim benim bende aynen gecr siringayla veriyorum meme reddi olmasin diye ac kalmasindan iyidir en azindan zaten az birsey sariligii var iyice ilerlemesin🤦♀️
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii geçmiş olsun kuzum Hem seni emip hemde mama alır almaz sarilikdada gerileme olur 😊
Fatma_3858 metehaninannesiii ben daha doğurmadim ama annemden biliyorum 3 yaşında bir kardeşim varda kuru dut suyu incir kuru hurma leblebi fazlası ile süt yapıyor
cinardefnemoms metehaninannesiii bestlak damla kullaniyodum ben bana sütü o yapmıştı hoşaf falan içiyodum ama çok etkisi olmuyodu damla ise yariyodu bende