Selin12- metehaninannesiii bende sevmiyordum ama gerçekten çok fazla süt yapıyor birde hurma yiyin bol bol o da çok süt yapıyor
Zehra9616 metehaninannesiii soganlama deriz bizz bilirmisin bilmiyorum yagda sogani hafif salcayla kavurma o cok sut yapar birde sut icin yardimci icecekler var onlardan al birde suyu bol bol ic durmadan
Canany Tahin helvası al ye iki kaşık at bol su iç rezene çayı bulgur gaz yapıyorsa yedikten sonra bir çay kaşığı kimyonu bol suyla iç bebekteki gazı da alır bebeğin rahat uyur malta içeceği marketlerde de satılıyor o da çok süt yapar
metehaninannesiii Canany rezene cayu ishal yapti canim bulgur da gaz yapıyor kimyon cayi da asiri derece de gaz yapti hersey gaz yapti bizde
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii benim de sütüm vardı ama asla bebeğime yaramadı ve ek Aptamil artı emzirdim hep 😊 iyi ki de öyle yapmışım 😊
metehaninannesiii Aymilanin_kardesi bende malesef ekstradan mama veriyorum canim sutunun yaramadiginu nasil anladin peki
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii Bebegimin kilo alımı azdı ve kristallesme oldu cisinde bezinde görünce hemen doktorumuza bildirdik ve ek başladık ek olmadan olmuyor maalesef ☺️
metehaninannesiii Aymilanin_kardesi kacinci ayinizds baslatti peki canim biz 18 gunluguz de kilo alımı cok yok ya
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii biz 23 günlüktuk canım hatta keşke beklemedeyim bir gece boyunca ağlamıştı yani bence hemen başlayın derim hemde bebeğinizin bağışıklıgi düşmez 😊 skain işte emzirmedim vs vs diye üzülme
Seminn metehaninannesiii bebek emdikçe istah açılıyormuş canım. Benim gibi iştahın açılınca abur cubura saldırma sana tavsiyem 😅
metehaninannesiii Seminn emiyor canim da inan hic sıfır istah yok abur cuburla hic aram yok canım ayda 1 cipsle kola yerim o kadar simdi onu bile istemiyor canim
metehaninannesiii Aymilanin_kardesi gece 1 seferlik veriyordum da bu gidisle gunduz de verecek gibiyim
Aymilanin_kardesi metehaninannesiii mama desteği yapmaktan kacinmayin şuan sirinca ile verirseniz mamayı mama ile memeyi ayırt edemez 😊 2.5 Luk alın yavaş yavaş besleyin nasıl hoşuna gidecek benim 2. Hamileligim kızımda şırınga ile verdim hep mamayı şuan şükürler olsun 3 yaşında şuan 😊kardeşine hamileyim 😁
Arzuaksumom metehaninannesiii bol su bol yeşillik ve bulgur….. tatlı ve komposto sizde kilo yapacaktır gereksiz şekerden kaçının görümcemin doktoru inekler gibi beslen demişti 🤓