Mom54544 Beyza00_ İyiki 33 e kadar özele gitmişim yoksa asla gitmezdim doğuma kadar heralde şehir Hastanesi’ne 😂😂 eşim bilmiş gibi ilk başta dedi biz oraya en son gidelim aylık özele gidelim de diye valla gitmezdim o eziyete 😂
Mom54544 Senaa0 Her gittiğimde farklı bişey denedim bu seferde deneyeceğim inşallah bu sefer ya doğuma alırlar yada bı sonraki son olur 3 kere gittim ama resmen 9 aylık hınçlarını aldılar resmen 😂😂
alparslanannesii1661 Beyza00_ bende perşembe randevusuz gidicem ama 8.30 cok geç ben 7 de falan orfa oldum hep
Mom54544 alparslanannesii1661 7 de çok erken ya bide trafik falan gene aynı hesaba gelecek hayırlısıyla bı Dogursaydim randevu alamadan gidecem ilk defa 🤦hoş randevu da olsa öğle sonuna kalıyorum da 😏
Merve1200 Beyza00_ ben de gitim ama erken gitsin mutlaka saat 7 gibi orda olsun ve sıra fişi alsın mutlaka zaten 8′30 da çağırıyorlar sıra veriyorlar ama fişi erken alması gerekiyor
Hulya312 Beyza00_ ben hep internet randevulu gidiyorum saatinde giriyorum . Sıra ile bi defa gittim baya bekliyorsunuz önceliği internet randevululara veriyorlar çünkü
Beyza00_ Hulya312 evet canım gittik bugün bende randevulu gittim ama eltim haftada bir gitmesi gerektiği için o sırayla gidiyo
Mom54544 Hulya312 Bulabiliyosaniz ne güzel ben 2 haftadır alamadım randevusuz gideceğim Çarşamba 38.5 im randevu bulmayı bekleyemem her hafta cagiriyolar randevu yok ama 🤦
alparslanannesii1661 Mom54544 ben 32 ye geldim 8 den beri takipliyim sehir hastanesinde bazen evet bekledigim oluyor ama 7 de gittigimde beklemeden giriyorum hep
Mom54544 alparslanannesii1661 7 de gitmek için kaçta cikiyosun evden ben keciorende gideceğim şehir içi trafik falan derken uzun suruyo burdan evimde sincanda olsam 20 dakka da Cevreyolundan gidiyoduk 3 seferdir ben son 3 kontroldur gidiyorum öncesinde özel takipliydim
alparslanannesii1661 Mom54544 sincanda oturuyorum cimsit tarafında 6.30 ta otobuse binmis oluyorum evim duraga 5 dk 7.05 te falan iniyorum 2 dk hemen ring ile kadin dogumda iniyorum 512 ye biniyorum
Mom54544 alparslanannesii1661 bende aşağısında oturuyorum Yaşar kemalde 😊 ama şu an keçiören den babamla gidecem hastaneye ona göre ayarlama yapmam lazım diye sorayım dedim teşekkür ederim 😊
alparslanannesii1661 Mom54544 araban varsa keciorenden gelen biri vardi o saatlerde trafik olmuyor cok kisa surede gelirsin canim bende yasar kemale baya yakınım 😊