zeynepin_annesiiii zeynepin_annesiiii kızlar birde benim kanamam biraz kötü kokulu ve bir hafta oldu dikiş yerlerim aciyo hala . Orkid kullanıyorum biraz sert mi geliyo acaba sürtüyo . Acıyo geçmesi gerekmez mıydı şimdiye kadar ?
tatlican28 zeynepin_annesiiii bebeğe doğum defteri veriyorlar ya orda tek bi doktorun adının yazması lazım canım
Kuzucccum zeynepin_annesiiii adet kanaması gb ilk 4 güne kadar sürdü sonrası lekelenme oldu şuan tamamen kesıldı kanamam 27 gün oldu doğum yapalı. Evet pedlerden oluyor pamuklu ütülenmiş bez kullanın . Benım de ara ara cok az ağrım oluyor dikiş yerimde
Merveelisa zeynepin_annesiiii daha bir hafta olmuş kırk güne anca geçti benm yuruyemiyordum yani hiç acıdan
meryemliyammm zeynepin_annesiiii canım sana tavsiyem ped kullanma pamuklu bezler bırak. evdeki temiz aletleri kes koy ki hava alsın. pedle hava almaz nemli kalır sürekli geç iyileşir ve Allah korusun enfeksiyon kapar. elindenn geldikçe kuru tut hava alsın. batikon kullan.
Merveeayaz zeynepin_annesiiii isterseniz kotex deneyin o daha yumuşak ben Orkid hiç kullanamıyorum çok sert geliyo bide ses cikartiyo yürürken falan
zeynepin_annesiiii Kuzucccum anladim canım . Dikiş sonuçta bir haftada eskiye dönmeyi beklemek saçma zaten 😂
zeynepin_annesiiii Kuzucccum öyle valla canım . Sorma ben doğurduğuma bile inanamadim . Çok tuhaf doktor suyumu patlatana kadar doğuramiycam sanıyodum
Kuzucccum zeynepin_annesiiii ben de doğum esnasında gücüm kalmadı yapamayacağım dedım sonra bı baktım sesı kulağıma geldı Allahım yardım edıyor 🙏🥰 ilk emzirişim cok tuhaftı en merak ettıgımde oydu acısa naparım dıye şükür onada dayandım 3 gün sonra 1 aylık oluyoruz nasıl gectı anlamadım 🤷♀️☺️
tatlican28 zeynepin_annesiiii başka bir kadın doğum doktoruna git o zaman canım dikişlerini kontrol edicek zaten sadece
zeynepin_annesiiii Kuzucccum benimde tek bir gün acıdı . Makine fln ucunu çıkardı. Şimdi çoğaldı iyice ama emerken uyuyo mama da veriyorum bazen de sagiyorum
Kuzucccum zeynepin_annesiiii bende makına kullandım bebegım hastendeyken şuan evde göğsümü verıyorum ama biri göğsüm kurudu gb gelmıyor resmen dıgerıde azaldı sanki mama arada verıyorum . Doyuyorsa uyusun onemlı degıl
zeynepin_annesiiii tatlican28 işte acaba kadın doğuma mı randevu alsam jinekoloji mi onda kararsiz kaldım
zeynepin_annesiiii Kuzucccum Ayn artık karnı doysun da iştahlı bir bebek çünkü karnı doymayinca uyuyamiyo bide geceleri çok korkuyorum yan yatiriyorum ama bişey olur diye o şuan yanımda uyuyo ben uyuyamıyorum 😥 ne zaman alisicam