Adaaa16 ana kucağı kullandım o ilk aylar iyi oluyor hamakta salonda filan uyurken ve daha ileri aylar içinde iyi oluyor durumun varsa ikisinde al derim

@user124578 peki bebek arabasının puseti de ana kucağı görevi görür mü acaba? Yerim çok müsait değil o yüzden ikisinden birini tercih etsem daha iyi olur

Adaaa16 aynen görür bir yakınım o şekilde kullandı tek eksisi ana kucağı ayarlanabiliyor kademe kademe sırt eğimi ama puset aynı şekilde kalır , yeriniz yoksa puseti kullanın hamak alın , ben hamağı bunlardan değil de tavana asilandan aldım 130 140 lira filandir çok işimi gördü markası svava 1 yaşına geldi hala gunduzleri onda uyuyor

Adaaa16 Bunu bebek doğunca belirleseniz daha iyi olur. Her çocuk biraz da kendi ihtiyacini kendi belirliyor. Mesela ben oğlana bir sürü sey almıştım bir doğdu kolik. Mecbur hamak aldık onu çingene besigine çevirdik. O yüzden bazi şeyleri dogumda sonraya bırakmak mantıklı.

Adaaa16 kızıma hamak da aldım anakucagi da hamagi sadece bir iki kez kullanmayı denedik hiç sevmedim çünkü çocuk hiç rahat değil gibi öylece kaldırdım duruyor ama anakucagini çok kullandım joie serina kullandım çok memnundum

Adaaa16 pusette uzun süre yatırmayı doktorlar önermiyor bildiğim kadarıyla ortopedik duruşu etkiliyormuş yinede bir araştırın isterseniz🙏🏼

Adaaa16 bence kesinlikle ana kucağı hamaga yatırdığın zaman sürekli sallanarak uyumak isticek bence alıştırma sallamaya derim sonra beşiğinde yattıgı zamanda sallanmak isticek ana kucağının sallanmayaları var onlardan al derim tabi karar senin

Adaaa16 hamağı 6. Aya kadar çok sık kullandım oturma odama koymuştum çok işime yaradı benim kız çok çabuk ayaklandı hareketlendi o yüzden kaldırdım ama aşırı memnunum bende hamak

Adaaa16 siz de cok haklısınız bizde neler neler almistik 😁 ilk cocuk farkli tabiki… Ben yine de tecrübemi paylaşmak istedim 🤗