Aysenurctn32 Arkadaşlar cinsiyeti anlamanın yolunu soruyordunuz hep. Karşıma bu fotoğraf çıktı. Ne kadar doğru ne kadar yanlıştır bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. https://www.hizliresim.com/asf379n
semranaksu283 Aysenurctn32 öyle birşey olsaydı doktorlar erkenden söylerdi bence bakar bakmaz anlarlardı
Canselyaren Aysenurctn32 Valla güvendiğim tek yöntem kndi doktorum burda herkes bna kız kız dedi herkessss ama sonuç oğlum oluyor o kadar kız dediler ki kndimi kıza hazırlamıştım artik
semranaksu283 Denizyildizii doktorlar bilmiyor bunu teoriden anlayanlar mı yorumluyor onlarda doğurtuyormu bari😀😀😀
Denizyildizii semranaksu283 hayır sadece teoriden anlayanlar cinsiyet yorumu yapıyor. Doğurtmakla bi alakası yok
Aysenurctn32 Ayseer0402 Çok şükür çıkmadı.. Çok büyük bi çarpılma değildi ama kolum uzun süre ağrımıştı. Yani detaylıda bir şey çıkmadı henüz doğum yapmadım inşallah sağlıkla kucağıma alırım..
marbling10 Aysenurctn32 İlginç bir teoriymiş ama yanlış olduğunu söyleyebilirim. Bende tam tersi oldu, şimdi kese fotoğrafını buldum baktım, rahmin sağına yerleşmiş bebek ama kızım olacak inşallah 🤩
Aysenurctn32 marbling10 Ben hep atardım buraya şansıma 1 kişi bile yorum yapmamıştı cinsiyet hakkında. Doğru olup olmadığını bilmiyordum sadece atmak istedim😄 doktor bebeğime kız dedi ben ultrasondan bunun pipisi var gibi duruyor demiştim ve detaylıda erkek olduğunu öğrendim.. 😊
Mom6272 Aysenurctn32 bu gerçek değilmiş hatta bi sayfa açıklama yapmıştı, tüm fotoğraflar aynı ultrasonu gösteriyo fotoğrafların yerini değişmişler🤦🏼♀️
Hasret57 Bende iki aylık hamileyim çok merak ediyorum bulantım oluyo ama istifar edemiyorum oğlanda bulantı olmaz diyorlar ama bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için
Aysenurctn32 Hasret57 Bulantıyla alakası olsaydı sanırım 3üz kız falan doğururdum😄 ben 6. Haftadan beri bulantıdan çekiyorum.. 35 haftalığım dün hapı atmadım 5 kere kustum yine. Oğlum olucak Allah izin verirse 😊
Hasret57 Aysenurctn32 Aysenurctn32 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Evet kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler.