EniseeM Minikbebelak aynen öncelik sağlık tabi, gönlüm normalden yana ama bakalım nasip kısmet 😊@parasetamoll sen doğumunu muşta mı yapmıştın, normal doğum mu yaptın?
ktnzehra49 Minikbebelak kızım hasta teyzeleri sabaha kadar uyku uyumadı 7 de hastaneye gittik boğazları iltihaplanmış antibiyotik falan verdi doktor kuzumun hiç hali yok anneme geldim şimdi annem bakcak biraz ben dinlencem EniseeM
Minikbebelak EniseeM ay Allah korusun ya tam mevsim geçişi her sabah burnum tıkalı uyanıyorum kabusum oldu 😄
EniseeM Minikbebelak aynen bende boğazım ağrır halde kalkıyorum kahvaltıdan sonra düzeliyor çok şükür ama kuru öksürük arada tutup bırakmıyor o zorluyor beni 😑
Minikbebelak EniseeM hemen aklıma acaba virüs müyüm diye geliyor ya o beni daha da endişelendiriyor 🤦🏻♀️
EniseeM Minikbebelak zaten toplum olarak piskoloji falan kalmadı hapşurup tıksırınca bile insan korkuyor kendisinden 🤭Hasta olmadan dikkat etmek lazım beslenmeye falan
EniseeM ktnzehra49 çok geçmiş olsun ya canım Allah şifa versin 😔İyi bari annenin bakma şansı varsa en azından sen dinlenirsin, sen de dikkat et kendine 😊
ktnzehra49 EniseeM sağol canım benim Allah razı olsun 🥰 çok şükür annem yardımcı oluyo şimdi uyuttum bende uyumaya kaçar büyük ihtimalle bu gece de gececiyim