ikigozumuncicegii SUmeyye16 nasıl han etkileri oldu soru soruyorum bende aşı olmayı düşünüyorum o yüzden soruyorum
SUmeyye16 ikigozumuncicegii gece hiçbişeyim yokken mide bulantısıyla uyandım sabah beş altı defa kustum sonra başım döndü sürekli heryerim morarmış gibi ağrımaya başladı vücudumu hissetmedim hastaneye gittim iki serum taktılar iki saat düzeltti sadece yine kötü olmaya başladım
TubaDMR4 ikigozumuncicegii benim kardeşimin aniden ateşi yükseldi öksürmeye başladı yataktan kalkamıyordu ağlıyordu acilde aynı şekilde serum takıldı doktor aşı olduğunu duyunca hiç tanı koyamadı sadece ağrı kesici verdiler şu an hamileyken bu duruma düşmeyi göze alamıyorum
SUmeyye16 ikigozumuncicegii çok teşekkür ederim sonradan düzeldim ama baş dönmem kaldı sürekli bayılcak gibi hissediyodum bi hafta böyle oldu şimdi iyiyim çok şükür ama ikinci dozu yaptırmaya cesaretim yok
SUmeyye16 ikigozumuncicegii bide arkadaşımın annesi üç doz aşı olmasına rağmen korona oldu çok ağır atlattı hiçbi etkisi yoksa korumuyosa bu aşı bizi neden yaptırayım diye düşünüyo insan
Okyanusmavisi-17 SUmeyye16 bende kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum ama etrafımdaki herkes baskı yapıyor kafam karışıyor ister istemez 1,5 ay önce covid atlattım hemde mutasyonlu aşısız olmama rağmen ayakta geçirdim aynı grip gibi ailemde birçok kişiye bulaştı hepsi aşılı ama çok ağır geçirenler oldu yani şöyle düşünüyorum aşı yaptırıp çok hafif geçiriceğimi yada hiç etkilenmeyeceğimi bilsem garantisi olsa yaptırayım ama bence tamamen bünye meselesi ki kronik hastalığım var benim çok şükür birşey olmadı umarım tekrar yakalanmam doğumdan sonrası için düşünüyorum aşıyı çünkü yan etkilerinden korkuyorum
idilmemi İki doz aşımı, biontech oldum. 1. Dozda hafif bi kol ağrısı yaşadım ama 2. Dozda bir yan etkiyle karşılaşmadım. Kişiden kişiye çoooook değişiyor. Hamilelik de, aşı da. Şifa olsun herkese. 🌸
Hknbsr nazcicek_3 doğuma 3 haftam kaldı 2. Dozumu yakın zamanda oldum 3 ay koruyacak beni sonrasında Biontech olacağım.
busrasahinn kizininannesi canım hamilelikte covid aşıdan daha riskli şuan yoğun bakımda yatan her 10 hastadan biri hamileymiş ve erken doğum ölü doğuma sebebiyet verebilen bi hastalık çok araştırdım kötü bir yan etki göremedim 21 haftalikken vurundum Biontech korkuyorum çünkü en ufak gripte bile benim öksürüğüm direk faranjite dönüyo yatak döşek yatıyorum covidi kesin kaldiramam ben
PamirMira Afyy kaçıncı haftanızda korona oldunuz delta varyantı mıydı? Bir de şeker tansiyon gibi başka rahatsızlığınız var mı acaba ????
Afyy PamirMira ben korona olmadım aşı oldum sağlık personeli olduğum için hamileliğimden önce 2 doz sinovac olmuştum ama 6 ay geçtiği için antikor seviyesi yeterli değildi 20. Haftadan sonra 1 doz biontech oldum
Ozge2928 Yavrum_herseyim canım bende 27 haftadayım dün oldum covid alışı. Ondan önce terenozum vardı beklememi söylemişti ama bana 10 gün yeterli olur demişti . Niye o kadar uzun dedi sana bi şüpheye düştüm bak ya 🤦🏻♀️☺️
aydaniel Ben 15 ve 18. haftalarda biontech oldum, şu anda 28. haftadayım. Fikrini aldığım bütün doktorlar olmamı söylemişti. Yan etki olarak kol ağrısı dışında bir şey olmadı.
TubaDMR4 aydaniel Doktorların zaten aşıyı olma deme gibi bi lüksleri yok ki onlar ol demek zorundalar her ne olursa olsun canım