• Gebelik
  • Bulantılarım bitti iştahım açıldı normal mi

Gebeliğimin 7. Haftasındayım günlerdir bulantılarım vardı ama 2 gündür hiç yok ve aksine iştahım açıldı aynı durumu yaşayanlar varmı

Var var… ben de oyleydim…
    O haftalarda bicak gibi kesilmisti, cok endise ettim…
    Streslenme, agrin kanamam yoksa insaAllah normaldir…
    Yakin zamanda istersen, utrasona gir,… kendimden biliyorum icin baska turlu icin rahat etmez…

Zuleyhaaysel_ ama henüz daha 7 haftalık normalde 7 8 ve 9. Haftalarda daha şiddetli olurmuş o yüzden çok endişelendim

Mimik kanama agrı falan yok ama bi anda bulantılarım geçti ve daha 7 haftalık gebeyim bu haftalarda biraz daha artıyo diye biliyorum

Zeyson aynisi bende de oldu…
          Gogus hassasiyetim bitti, sik idrari. Bitti…
          Hersey her belirti…
          Ertesi gun gelir gibi oldu ama yok…
          Bi de ben cok agirdim, esnerken bile ögürüyordum… mide bulantisindan su dahi icemiyordum…
          Aglayarak utraona girdim, o gun benim donum günüm…

Sen de endise etme, ama git görün cunku kendimden biliyorum icin rahat etmicektir gormeden😘

Mimik 1 buçuk hafta önce keseyi ve bebegi gördük çok şükür doktor 20 gün sonraya kalp atışını duymak için randevu verdi haftaya cuma gidecez ama işte insanlık hali bi anda bulantılar geçince endişe ediyoruz

Zeyson kuzum yaaaa… cok iyi anliyrum seni 🥺🥺🥺
              Bekleyebilirsen bekle rabdevu zamanini…
              Ama icin rahat etmiyorsa, bu cumaya falan al randevunu istersen…

Zeyson ay çok acil deyince aklım çıktı. 🙄 normal normal arada tüm belirtileriniz kaybolabilir hatta dönem dönem kendinizi hamile değilmiş gibi de hissedebilirsiniz. Her gebelik farklı geçiyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🌹

irem, başlığı Bulantılarım bitti iştahım açıldı normal mi olarak değiştirdi.

Zeyson olur o kadar benim de ilk başlarda paranoyak gibi herşeyi takip ediyordum 😂

Zeyson canm endişelenecek birşey uok bence.ben oğlumdada hiç bulantı yaşamadjm şuanki gebeliğimdede yaşamıyorum.hrr gebelik farklı oluyor

Zeyson Bende 5+3 olucam hala Tik yok. Sizin belirti ne zaman baslamisti bulantilar

Nurciv 6. Haftamda başladı her gün bulantım oluyodu ama 7. Haftamdayım şuan 2 gündür hiç yok

Zeyson benimde o haftalar azdi 8den 9dan sonra bicbasladi suan 15 bitiyo ve hala istifra bulanti o bicim

Zeyson Bende 6 haftalık hamileyim tam tersi akşamları çoğalıyor bulantım ve yemek yedirmiyor