EsmanurTrlBykl 33 haftalığım bebek kıyafetlerini beşiğini doğum çantasını henüz hazırlamadım siz kaçıncı haftada başladınız?
Anneyim EsmanurTrlBykl ben yavaş yavaş hazırlamaya başladım bu senin kendini nasıl hissettiginle alakalı canım kendini iyi hissediyorsan bekle bi kaç hafta sonra başla ama ben sezeryan olacağım için alacaklarım daha bitmedi bile daha 31+3 günlügüm
Deletedmom57 EsmanurTrlBykl normal düşünüyorum inşallah normal olur 37+1 olduk bugün bebeğim biraz iri 4 kiloyu geçerse Zor dedi doktorum bakalım ne olacak :)
EsmanurTrlBykl Deletedmom57 hayırlısı olur imşallah canım ☺️Doktorun çatı muayenesini kaçıncı haftada yaptı?
Deletedmom57 EsmanurTrlBykl inşallah 😇 daha yapmadı bilmiyorum ne zaman yapıcak Çarşamba günü gidicem kontrole bakalım
Duygue EsmanurTrlBykl herşeyin hayırlısı canım Allah bilir nezaman doğcağını sen herseyini hazırla en azından sonra mağdır olma https://www.instagram.com/yektabebe beşiğe burdan bakabilirsin uygun fiyatlı hemde kaliteli bizimki
Berrin EsmanurTrlBykl bence başlamalısınız gittikce ağırlasıyosunuz.. ben 33 34 hafta arası hazırlamıştım herşeyini şimdi bebeğim 42 günlük oldu ☺
AliyeAsel 35 olacam yarın canım bi çantası eksik onun dışında herşey tam bence sende hazırla son haftalar halin kalmıyor ben evi süpüremiyorum bile