miranbeyinmothersi Ebrues16 18+0dayım henüz ne zaman doğum olur söylemedi kimse ama uygulama 28 şubat gösteriyor erkek bebek olacak naispse
Sara_4747 nisaninannesi2 Yaaa sağlıkla doğsun inşallah rabbim dertlerini göstermesin bizimde erkek dedi ama buradaki değişenler yüzünden artık öylemi bilmiyorum ☺️😛🥰😉 kaçıncı haftada erkek dedi size
nisaninannesi2 Sara_4747 Aminn inşallah 🙏 İlk 12 de %80 erkek dedi, 14 te %99 erkek dedi, 16′da kesin erkek dedi☺️Bizde gördük çok netti🙈 Bakalım ayrıntılıda şok yaşamayız inşallah
gamzegurr Sara_4747 bende hep diyodum böyle bişey başıma gelmez inşallah diye ama geldi maalesef sağlıklı olsunda en önemlisi o
Sara_4747 gamzegurr inşallah inşallah rabbim sağlık sıhhat versin temiz Bi yüz temiz ahlak versin yeter 🙏🥰
Dilekkuru Busra2013 aynen öyle diyolar biz isde çok korkuyoruz , 22 ye kadar normalmiş bide iç karın ile alakalı felen mis bana da takma sen bunlari iyi düşün diyolar ama erken hissedenleri duyunca isder isdemez korkuyo insan
Sara_4747 nisaninannesi2 inşallah sağlıkla gelsin bizde öyle söyledi direk oğlun olacak dedi ama bakalım perşembe başka doktora gideceğim oda aynını derse demeki kesin bizde gördük gösterdi bakın oğlunuz burdan belli diye ama bakalım ☺️☺️