Royalsun GSenayG bizimkide erkek 🧚🏼♂️ en kısa zamanda istediğiniz gibi olur umarım çok geçmiş olsun 🥰
BaharNalbant Merveikratanem Genellikle kesin diyolarsa bide doktor iyi bir doktor ise söylenilen çıkıyor hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda 🙏🏻😍
gamzegurr cahillesohbetikestim yaa benimde 12 şubat gözüküyoo aynıyız sizinle😇 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🥰
gamzegurr cahillesohbetikestim benimki karışık biraz 😂 başta kız dedi şimdi kesin erkek dedi detaylı ultrasonu bekliyorum
Sara_4747 Ebrues16 bizim 12 şubat demiş doktor sezeryan günü olarak ama kısmet olursa 14 Şubat yapacaz biz ☺️
gamzegurr Sara_4747 benim biraz karışık 😂 başta kız dendi ama geçen hafta doktora gittiğimde kesin eminim erkek dedi doktor detaylıyı bekliyorum
Sara_4747 nisaninannesi2 Yaaa sağlıkla doğsun inşallah rabbim dertlerini göstermesin bizimde erkek dedi ama buradaki değişenler yüzünden artık öylemi bilmiyorum ☺️😛🥰😉 kaçıncı haftada erkek dedi size
Sara_4747 gamzegurr hımm sağlıklı olsunda inşallah bizim 12 de erkek dedi 16da tekrar erkek dedi ama o kadar çok kişi varki burda değiştiğini söyleyen artık inansamı inanmasam mı bilemedim ☺️👩👦
gamzegurr Sara_4747 bende hep diyodum böyle bişey başıma gelmez inşallah diye ama geldi maalesef sağlıklı olsunda en önemlisi o