Sedacannn Anacuk 37+0 mı 31 ağustos sizin peki çalışamaz raporu ne zaman aldınız peki yada çalışamaz tarihiniz ne yazıyor
Glz15 Sedacannn çalışır raporunda belirtilen 37. Hafta başlangıç gününde gel dediler bana. 1 gün önce veya 1 gün sonra olursa sgk sorun çıkarıyor o gün gelmelisin diye ikaz ettiler . Hassas bi konu iyi araştırılmalı
Hilal_cskn38 Sedacannn canım bende 33 haftaya gırdıgımde aldım çalışabilir raporu 37dede çalışamaz raporu alcam bi sorun yok
Sedacannn Hilal_cskn38 kuzum almak sıkıntı değil 37. hafta içerisinde almak problem olur mu onu öğrenmek istiyorum herkes farklı yapmış
Hilal_cskn38 Sedacannn işte 32.33 te calısabılır almalısın sigortanın sana para ödemesini istıyorsan daha sonra 37 haftada çalışamaz raporu almalısın yani 37 kadar bu
Sedacannn Hilal_cskn38 evet kuzucum da 37. haftanın içerisinde alınabiliyor mu bnm öğrenmek istediğim bu alan var mı
Sedacannn Anacuk hastane raporu yanlış girmiş yarın bakalım düzenleyebilecekler yeniden bakalım neolucak
Seymagedik Sedacannn 37de çalışamaz raporu aliyrsunuz eğer 37i unutup 38de gderseniz o tarih aralığında ücret alırsınız yani 1 haftalık paranız kesilir
Sedacannn Seymagedik yok hastane hatasını kabul etti tarihleri yanlış girdiğini bnde 37+3 de raporumu gidip yazdırıcam sgk düzeltecekler raporu
mom170 Çalışabilir raporu aldığımızda kamu için soruyorum beş haftalık çalıştığımız süre içerisinde yanacak yıllık izinleirmizi kullanırsak doğum sonrasına aktaracağımız beş hfta süreden kesiliyormu?
Glz15 mom170 merhaba ben tam olarak şuan onu yapıyorum çalışır raporu aldım fakat yanacak izinlerim varmış onları kullanıyorum. Sonraki haklarına engel değil
mom170 Glz15 merhaba bu konuda ilgili biri bulduğuma çok sevindim :)bir arkadaşım aldığı yıllık izin günlerinin rapor günlerinden kesildiğini söyledi iki yıl önce doğum yapmştı siz eminmisiniz sonradan mı değişiklik oldu bilginiz var mı
Glz15 mom170 değişiklik mi olduğu hususunda fikrim yok . Fakat özlük birimimiz direk kendileri dedi bana izninizi kullanın yanmasın boşuna diye . Haftadan kesinti olmadığına eminim zira doğum iznimi kullanmıyorum bu yıllık izin