Ada_kacira Smyrayldrm bizimkinin kafa tası daha büyüktü canm senin ultrasona göre bizimki daha haftasına görede 12 haftalıkken yani 89 gr dı daha iri yani bizimki o yüzden sizi yanlışta yönlendirmek istemedim ☺️
Ada_kacira esraaaa223 bi tek bi çift çıktı sizin bişi diyemiyorum şuan ama olasılık kız görünüyor öğrenmediniz mi daha
Zgokkaya Ada_kacira bende kız hissediyorum sağlıklı olsun tek isteğim o 🥰 Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için 😊🙏
Ada_kacira Ecrinn57 sizinde son günlere denk gelmiş tam olarak kaç gün sürdü o zamn adet döneminiz döllenmeye göre hesaplanıyor çünkü
Ada_kacira aybukesen Ecrinn57 ikinizinde Temmuz olarak hesaplandığında döllenmede kız olarak görünüyor ihtimal olduğunu unutmayın lütfen ☺️
Ada_kacira aybukesen adetiniz kaç gün sürmüştü o zamn döllenme zamanını hesaplayıp bakıyorum çünkü son zamana denk geldiği için ve kaç gün sürdüğünü bilmediğim için hesaplayamadım
Ada_kacira Ecrinn57 kız görünüyor canm rabbim gönlünüze göre versin ihtimal olduğunu unutmayın lütfen ☺️
Pulat65 Mutlu_anne lahanayı kaynatıyorsun mor lahana soğuduktan sonra iki farklı kaba alıyorsun birine sabahki ilk idrarını katıyorsun rengi açılırsa erkek aynı kalırsa kız
Ada_kacira Ecrinn57 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah takılmayın bunlara ihtimal yani %50 benim Çin takvimindede erkek dedi bu döllenme takvimindede erkek çıktı perşembe kesinleşti cinsiyetimiz erkek umarım sizinde gönlünüzce olur ☺️