Smyrayldrm Ada_kacira sagol cnm ben okumaya baslım allahım dualarımı kabul etsın cnkı 2 tane oglum var bırtane kızım olsun degısık meyveyi in tadına bakalım nasıp olursa ınslh
Smyrayldrm Ada_kacira amın cnm ozele gıdıyrm doktor degstrdım 2 gun sonrada devlet hastanesine gttm ona. Sordum oda cok erken ddı bana olabilir hıc inde falanda demedı cnm ultrosyn resminden anlarmısın acaba bak bı https://www.hizliresim.com/crkzoao
Ada_kacira Melike-eymen bu gün 16 haftalık olduk canm ama son adet tarihime göre bi hafta öndeymişiz sen kaç haftalıksın
Melike-eymen Ada_kacira benim de adet tarihim 12 Haziran şuan 15 haftalığım tam hatta doktor şöyle dedi 1 hafta döllenme süresi olduğu için geriden geliyor dedi cinsiyetlere henüz gitmedim. Sizin ney bellimi
Melike-eymen Ada_kacira bizim ki ne olacak bakalım hadi hayırlısı bir oğlum var kız istiyorum ama nasip
Ada_kacira Melike-eymen yaa rabbim gönlünüze göre versin benimde 2 buçuk yaşında kızım var umarım gönlünüzce olur ☺️🤍
Ada_kacira Smyrayldrm bizimkinin kafa tası daha büyüktü canm senin ultrasona göre bizimki daha haftasına görede 12 haftalıkken yani 89 gr dı daha iri yani bizimki o yüzden sizi yanlışta yönlendirmek istemedim ☺️
Zgokkaya Ada_kacira merhaba rica etsem benim içinde bakabilir misiniz 😊 yaşım 27 son adet tarihi 16 Haziran teşekkür ederim şimdiden 🙏
Zgokkaya Ada_kacira bende kız hissediyorum sağlıklı olsun tek isteğim o 🥰 Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için 😊🙏