Tugce-dh Fenciilknurhoca ben de 27+4 teyim bebek arabası oto koltuğu alındı yatağını seçtik henüz sipariş vermedik kıyafet biraz aldık ama yeterli değil kışlıkların çıkmasını bekledim 15ekimden sonra alacağız inşallah diğer eksiklerle birlikte ben de geç kalmışım gibi hissediyorum eşim de mağazalar yerinde duruyor gidip 1 günde bile tamamlarız diye beni sakinleştiriyor 😀
Fenciilknurhoca Tugce-dh valla bende öyle düşünüyorum 1 günde gider alır geliriz 🤭 o yüzden kıyafetleri en sona biraktim diğer parçalar için indirim kovaliyorum. Gümüs kapak, bebek çantasi, alt temizleme pamuğu, lohusa takımı.. gibi parcalara bakiyorum
Mucizem0405 Fenciilknurhoca ayy öyle düşünmeyin Allah göstermesin doğduktan sonrada ne olacağı belli değil sürekli zamlar geliyor ve son aya bırakmak bütçeyi dahada zorluyor. O yüzden yavaş yavaş yapıyorum ben.
Fenciilknurhoca Mucizem0405 bizde öyle yaptik büyük parçalardan bi bebek halısı kaldi. Küçük parcaları da yavas yavas tamamlicaz artik kredi karti limiti bu ay doldu 🤭🙄
mehmel54 Fenciilknurhoca hahaha aynı ben bende halamı çağırmayı düşünüyorum temizliğe yardım amaçlı ben ne fazla silme süpürme işlerini yapabilirim diğerleri beni aşabilir şimdiden en ufak bir şey yapınca başım dönmeye başlıyor kalbim çarpıyor Allah kolaylık versin valla hepimize annelerin işi gerçekten çok zormus anne olunca anladım 😌 ütüyü de yaparım ya küçük küçük eşyalar zaten ne kadar zor olabilir ki 😂🙄😅
Fenciilknurhoca mehmel54 annelerin işi gerçekten çok zormus anne olunca anladım 😌 valla ben bu cümleyi neredeyse her gün kullanıyorum 😅 rabbim tüm annelere yardım etsin
Tugce-dh Fenciilknurhoca ben de sürekli alışveriş sitelerini takip etmekten beynim yoruldu idari izindeyim evde boşum sürekli bunları takip ediyorum 😀 inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin gerisi hallolur zamanla 🙆🏻♀️
Buseylcn Fenciilknurhoca çok doğru her gün zamlanıyor her şey 🙄ben san yapmıcam odamı da şimdiden daraltmak istemediğim için son zamanlarda almayı düşünüyorum büyük parçaları