_ozlmm Beboicinburdayim bende beklemeyi düşünüyorum inşallah bende sizin gibi alırım haberler içime su serpilir
_ozlmm Ebbruc inanın bende anlamıyorum bana kalsa benim de değerim çok iyi geliyor ama Dr işte bide iyi olsun direk özele gittim ama bilmiyorum garip durum
Ebbruc _ozlmm ben hep özele gittim bence devlet özel farketmiyo mesleğini hakkıyla yapanı bulmak lazım. Kendinizi strese sokmayın, üzmeyin herşey olacağına varır deyip biraz bekleyin başka doktora gidin üstelik istanbul gibi bi yerde çok bulursunuz doktor
_ozlmm İstanbul Anadolu yakasındayim şifa hastanesine gidiyordum sizin önerdiğiniz bi hastane ve doktor var mı memnun kaldığınız bi doktor
_ozlmm Ebbruc evet stres yapmamaliyim 😑ayın 4 üne randevu buldum önerilen ve çok memnun kalınan bir doktormus insallah hayırlısı ile olumlu bir haber alırım 🙏🏼
Ktiryaki _ozlmm canım bende aynı durumu bugün yaşadım elim yüreğimde ama alttan muayene dr gözüktü olması gerekenden küçükmüş kesinlikle başka doktora git 1 hafta daha bekle bir reaksiyon yoksa sakin ol acele etme bence
_ozlmm Ktiryaki alttan muayene etti orda da 5+6 dendi ama bebegi göremeyince hemen boş gebelik teşhisi koydu bende beklemeyi düşünüyorum bir umut ile
_ozlmm Ktiryaki hiç bir reaksiyon yaşamıyorum ağrım yok lekelenmem falan da yok böyle şeyler yaşamayınca da içimde hep bi umut oluşuyor acaba varımdır oluşur mu diye
Polyannaa123 _ozlmm benimde 8 haftaligim diye dusunurken 5+3 cıktı ve bebek görünmedi 6+5 de göründü canım. Kesinlikle bekle haftan daha erken bebeğin görünmesi için.
Minik_mucizem2 _ozlmm bekleyin hemen kürtaj olmayın ben 8.nci haftaya kadar bekledim başka bir doktora görünün. Belki geç dollenme nedeniyle 5 haftalik görünüyordur
_ozlmm Ebbruc maalesef bebeğim 4 buçuk haftalik iken içten olan kanama ile içimde ölmüş ve anlasilmamis ultrason cihazları iyi olmadığı için gözükmemis 1 aydır içimde ölü imiş 🥺 1 saate kürtaja alincam ☹️
Ebbruc _ozlmm Allahım inşallah aynı heyecanı ,mutluluğu tekrar yaşatır. Hiç üzme kendini olur mu zor biliyorum ama tekrar olacak inşallah, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 🙏🏻 Çok üzgünüm 🥺 çok dua edicem sizin için